Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
' Barajı da geçtiğinize göre artık şu faturaları ödeyin'
08 Haziran 2015 / 19:07
' Barajı da geçtiğinize göre artık şu faturaları ödeyin'
Türkiye'de yapılan milletvekili seçimlerinin ardından TBMM'de yeni tablo ortaya çıkarken, TEDAŞ'a ait Twitter hesabında HDP'nin barajı aşması ve Doğu ve Güneydoğu'da elektrik faturalarının büyük bölümünün ödenmemesine gönderme yapılarak yazılan tweet, sos

Türkiye Elektrik Dağıtım şirketine (TEDAŞ) ait 'TedasElektrikAs' isimli Twitter hesabından zaman zaman yapılan uyarı ve esprilere bugün yenisi eklendi. TEDAŞ'a ait hesapta 7 Haziran seçimi ardından yazılan tweet'te ülke genelinde önemli bir elektrik kesintisi veya arızası olmadığına dikkat çekmek amacıyla "Sosyal medyyada trafo-kedi muhabbetleri dönmediğine göre adil bir seçim oldu" tweet'i yazıldı. Bunun ardından kurum çalışanlarının ödeneklerinin kesintiye uğramaması dileğini taşıyan "İnşallah ödeneklerimize bişey olmaz" tweet'i paylaşıldı.

DEDAŞ genel müdürü: Kaçak kullanıyorsan kullan ama israf etme

'ARTIK FATURALARI ÖDEYİN'

TEDAŞ'ın sosyal medyadaki hesabında seçim sonuçlarının açıklanması ve HDP'nin yüzde 10 seçim barajını geçtiği ortaya çıkınca kurum için önemli sorun halinde bulunan faturaların ödenmemesine üstü kapalı gönderme yapıldı. Kurum adına paylaşılan "Barajı da geçtiğinize göre şu faturaları artık ödeyin" tweet'i bugün sosyal medyada günün en fazla gündemde kalan mesajlarından biri oldu. 5 saat içerisinde bu tweet 12 bin 295 kez 'favoriler'e eklenirken, 14 bin 119 Twitter kullanıcısı tarafından retweet edildi.

 

[Haber görseli]

Bu haber toplam 406 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber