Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Albayrak: Bulunursa ilk ben açıklayacağım
19 Ağustos 2016 / 09:06
Albayrak: Bulunursa ilk ben açıklayacağım
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

TRT Haber'de 'Anadolu soruyor' programında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, önemli açıklamalar yaptı.

'CUMHURBAŞKANIMIZIN SAÇININ TELİNE ZARAR GELSE...

15 Temmuz'da tarihi bir olay yaşadı Türkiye. Hiç bir şey eskisi gibi olamayacak. Artık taşeron olarak kullanılan örgütler değil arkasında duranları görüyoruz.
Cumhurbaşkanımızın dediği gibi alayıyla gelsinler bundan sonra.  Ülke olarak çol farklı yerlere daha da güçlenerek gidiyoruz. Maşalar dönemi bitti. Kuklaya değil kuklacıya bakacağız. Kuklacının kim olduğunu halkımız biliyor. Cumhurbaşkanımızın saçının teline zarar gelse bunu kimlerin yaptığını halkımız anlar.

RUSYA İLE İLİŞKİLER ÖNCEKİ SEVİYEYE DÖNECEK

Rusya ile bundan sonraki süreç 24 Kasım öncesi olduğu gibi kazan kazana dayalı, bölgesel ekonomik barışa da katkı yapacak şekilde sürecektir. Bakanlığımızın yürüttüğü Akkuyu projesi başta olmak üzere ve doğalgazdaki ilişki ile Türk akımı projesinin de 24 kasımdan önceki seviyeye gelmesi için önemli toplantılara başladık. Sinop'ta ise Japon devleti ve Fransa şirketleri ile devam edegelen ikinci nükleer projemiz var. Orada da hedeflerimize ulaşmak için önemli kararlar aldık.

'PETROL BULURSAK İLK BEN AÇIKLAYACAĞIM'

Vatandaşlar diyor ki 'petrol bulundu kapatıldı' filan. Kapatılan olmuş mudur olmuştur belki ama siyasi komployu bir yana bırakırsak bulunmuş rezerv verimli olmayabilir, tazyiki düşüktür, rezerv küçüktür çok farklı etkilerde olmuş olabilir. Ama emin olun Türkiye'de petrol bulalım ilk ben açıklayacağım. Petrolü bulup da saklamak gibi bir ajandamız kesinlikle olmayacak. Öte yandan sadece Karadeniz'de değil belki başka denizlerde de aramalarız olacak.

EKONOMİK DİNAMİKLER ÇOK SAĞLAM

Türkiye'nin ekonomik dinamikleri çok sağlam. Burada 3 önemli unsur var. Siyasi istikrar, maliye politikaları, para politikaları ve para piyasaları. Bu 3'ü bir ülkede varsa olağan dışı bir şey yaşamazsak bu çerçevede bu istikamette gidildiğinde daha da olumlu gelişmeler yaşayacağız.

Bu haber toplam 679 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber