Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Acemi Gönüllüler!
31 Aralık 2013 / 11:45
Acemi Gönüllüler!
Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Kan Merkezine gelerek kan verdi

ACEMİ GÖNÜLLÜLER BALCALI'DA KAN VERDİ

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelen ve Türkiye genelinde sayıları 4200'ü bulan Acemi Gönüllüler gurubu üyeleri Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Kan Merkezine gelerek kan verdi.

Yaklaşık 11 ilde üyeleri bulunan Acemi Gönüllüler Adana'da son derece önemli bir etkinliğe imza attı. Yaklaşık 50 kişilik gurup Balcalı Hastanesi Kan Merkezi'n de kan vererek önemli bir sosyal sorumluluğa öncülük etti. 

Ertil Kan vermenin önemine dikkat çekmek istediklerini belirterek, Guruplarının herkesimden insanı içine aldığını ifade etti. 10 Yıl önce Lösemi'den kaybettikleri 7 yaşındaki Tuba Kızılkan anısına etkinliği gerçekleştirdiklerinin altını çizen Ertil, günümüzde acil kana ihtiyacı olan çok sayıda hastanın bulunduğunu belirtti.

 

Balcalı Hastanesi Kan Merkezi Laboratuar Teknik Sorumlusu Gülser Karaboğa ise bu tür toplu kan bağışlarının son derece önemli olduğunu ve buna benzer duyarlılıkların artması gerektiğini vurguladı. Karaboğa Acemi Gönüllüler gurubu üyelerinin de gösterdikleri örnek davranıştan dolayı teşekkür etti.

 

Daha sonra Acemi Gönüllüler sırayla Kan verdi. 

Bu haber toplam 377 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sağlık  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber