Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
“Yenilikçi Lider Öğretmen Projesi” hayata geçirildi.
22 Ocak 2014 / 08:17
“Yenilikçi Lider Öğretmen Projesi” hayata geçirildi.
Proje hayata geçirildi

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Seyhan ilçesinde 20 okuldan 206 öğretmen ve yöneticiyi kapsayan “Yenilikçi Lider Öğretmen Projesi” hayata geçirildi.
Seyhan Kültür Merkezi’nde projenin tanıtımı için düzenlenen törene Vali Hüseyin Avni Coş, Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç, Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan Adana AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar, ‘Yenilikçi Lider Öğretmen Projesi’nin öğrenme ihtiyaçlarını karşılayacak uygulamalar geliştirmede ve okulu iyileştirmede öğretmenin bizzat kendisine belirleyici bir rol alma fırsatı vereceğini söyledi.
Projenin edinimlerini uygulamaya koyma, meslektaşıyla paylaşma, öğrenciye yansıtma tutumu içinde kalmalarına olanak sağlayacağını belirten Adana AK Parti Milletvekili Ünüvar, okul gelişimi ve yükselen standartları destekleyen öğretmenlerin, iş birliği içinde çalışmaları ve mesleki bilgi paylaşımı kültürünün oluşturulması yoluyla bunun sürekliliği de sağlanmış olacağını ifade etti.
Vali Coş ise projenin gönüllü öğretmenler tarafından görevini ve öğrencilerini seven, görevine aşık olan, değerli öğretmenler tarafından yürütüldüğünü söyledi.
Değişen ve dönüşen dünyanın gerektirdiği niteliklere değinen Vali Coş, “Öğretmenlerimiz kendilerini güncellemek ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin yetiştirilmesine katkı sunacak böyle önemli bir projeye gönüllü destek verdikleri için tebrik ediyorum. Ayrıca projeyi yürüten ve destekleyen tüm kişilere teşekkür ediyorum” dedi.
Uygulama okullarının öğretmen ve yöneticilerinin yanı sıra projenin sonuçları itibari ile eğitimin bütün paydaşlarına sunularak, 4 yıllık bir süreyi kapsayacak. 

Bu haber toplam 486 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber