Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Torbacılar ateş edilerek durduruldu
04 Mayıs 2017 / 13:45
Torbacılar ateş edilerek durduruldu
Emniyet Müdürü Osman Ak, vatandaşlara, "Torbacıların hepsini dağıtacağız kafalarını kıracağız" dedi.

Adana'da baskına uğrayan uyuşturucu satıcılarının polis aracına çarpıp kaçtıkları otomobil, lastiğine ateş edilerek durduruldu. Otomobilden inerek kaçan torbacılardan biri yakalanırken, araçta yapılan aramada satışa hazır halde 20 paket esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürü Osman Ak'ın torbacılara savaş açmasının ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri sokak sokak torbacı avına çıktı.

Dün akşam saatlerinde ise polis Ova Mahallesi'nde 34 JU 6597 plakalı otomobilde bulunan Cumali B., Mesut Ş. ve Enver Ş.'nin uyuşturucu sattığı belirlendi. Polis otomobili takibe başladı. Zanlıların polisin kendilerini takip ettiğini anlayınca polis aracına çarparak kaçmak istedi. Polis ise bunun üzerine önce otomobilin durması için havaya ateş etti. Ancak otomobili kaçmaya devam edince bu kez de otomobilin lastiğine ateş etti. Buna rağmen zanlılar bir süre daha kaçmaya devam etti. Polis ile zanlılar arasında kovalamaca yaşandı.
 
Zanlılar Ova Mahallesi ara sokaklarda otomobili bırakıp kaçtı. Polis mahallede zanlıları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Bir şahıs yakalanarak emniyete götürüldü. Otomobilde yapılan aramada ise satışa hazır halde 20 paket esrar ele geçirildi. Polisin yaptığı çalışmada zanlıların uyuşturucu ticaretinden aranması olduğu da öğrenildi. Polisin zanlıları yakalamak için çalışması devam ediyor.
 
Adana Emniyet Müdürü Ak: "Torbacıların kafasını kıracağız"
Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, katıldığı uyuşturucu uygulamasında vatandaşlara, "Torbacıların hepsini dağıtacağız kafalarını kıracağız" dedi.
Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün 3 noktada yaptığı şok uyuşturucu uygulamasına katıldı.
 
Polis hassas burunla "Aslan" isimli narkotik köpeğiyle okul önlerinde uygulama yaparken, Ak ise vatandaşlarla sohbet etti. Bu sırada, özel harekat polisleri çevrede uzun namlulu silahlarla geniş güvenlik önlemi aldı.
Emniyet müdürü Ak ile vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar gelişti. Ak, vatandaşlara önce bir sorunları olup olmadığını sorduktan sonra mahallede torbacı var mı diye sorup onları tek tek yok edeceklerini söyledi. Ak, okula giden çocukların yanına gelerek onlarla da bir süre sohbet ettikten sonra mahallede torbacı gördükleri zaman hemen polise haber vermelerini isteyerek, "Biz gelir onların kafasını kırarız" dedi.
Ak, sokakta gördüğü kadınlarla da sohbet edip sorunları olup olmadığını sorunca kadınlar, "Allah sizi başımızdan eksik etmesin, siz geldiniz torbacı kalmadı. Sayenizde her şey dört dörtlük" diye konuştu.
Osman Ak bir vatandaşa da mahallede torbacı olup olmadığını sorarak, "Hepsini dağıtacağız, kafalarını kıracağız" dedi.
500 polis ile okul önlerinde yapılan uygulamaların aralıksız devam edeceği belirtildi.
Bu haber toplam 754 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber