Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ramazanoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Kapsamında Almanya Yolcusu
02 Aralık 2015 / 12:43
Ramazanoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Kapsamında Almanya Yolcusu
40 öğrenci 4 öğretmenle birlikte öğrenciler 21 Şubat-6 Mart arasında Almanya da olacaklar
Kozan Ramazanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bugünlerde kıpır kıpır… Çünkü okullarının proje ekibinin hazırladığı Avrupa birliği Erasmus Plus kapsamındaki projeleri Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.
 
 Proje, günümüzde gelişmekte olan bilgi teknolojilerin ekonominin tüm şirketleri uyum sağlaması amacıyla kullandığı Almanya merkezli SAP FI (Systems, Applications and Products in Data Processing - Financial Accounting) Sistem, Aplikasyon ve Data işlemleri - Finansal Muhasebe Programının uygulama eğitimi üzerine tasarlanmıştır.
 
Adana Ramazanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde hazırlanan proje, okulun Muhasebe ve Finansman alanında okuyan 11. ve 12. Sınıf öğrencilere yöneliktir. 2 (iki) hafta sürecek olan staj programına 40 öğrencimiz ile birlikte 4 refakatçi öğretmen katılım gösterek 4(dört) akışta gerçekleştirilecektir. Gerekli mesleki ve teknik eğitim imkânı sağlanarak kendilerini geliştirmeleri amacıyla hazırlanan projede 8 önemli hedefe ulaşılması planlanmaktadır. 
 
Bu haber toplam 1,170 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber