Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Pegasus'un sahibi  Sabancı, Galatasaray başkanlığına aday
07 Nisan 2022 / 00:56
Pegasus'un sahibi Sabancı, Galatasaray başkanlığına aday
30 Nisan'da seçime gidecek Galatasaray'da başkan adayları şekilleniyor. Sarı-Kırmızılılar'da Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk adaylıklarını açıkladı. Hamamcıoğlu ve Öztürk, Burak Elmas'la girdiği seçim yarışını kaybetmişti.

KOÇ VE SABANCI REKABETİ

Patronlar Dünyası'ndaki habere göre; Esas Holding ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, sessiz sedasız adaylık çalışması yapıyor. Tek liste ile seçime girilirse talip olacağı iddia edildi. Sabancı'nın başkanlık için çok istekli olduğu ileri sürüldü. Galatasaray'da seçimi kazanan ismin Ali Sabancı olması halinde Sabancı ve Koç rekabeti futbolda da yaşanacak.

 

KOÇ VE SABANCI REKABETİPatronlar Dünyası'ndaki habere göre; Esas Holding ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, sessiz sedasız adaylık çalışması yapıyor. Tek liste ile seçime girilirse talip olacağı iddia edildi. Sabancı'nın başkanlık için çok istekli olduğu ileri sürüldü. Galatasaray'da seçimi kazanan ismin Ali Sabancı olması halinde Sabancı ve Koç rekabeti futbolda da yaşanacak.

 

 

Bu haber toplam 540 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber