Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana Demirspor'un Yıldızlarına Boru Kebap
30 Nisan 2023 / 15:29
Adana Demirspor'un Yıldızlarına Boru Kebap
Adana Demirsporun yıldız futbolcuları Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru, Adana'ya özgü boru kebabı yiyip Türk tatlılarını denedi. Onyekuru'nun her hafta boru kebap yemesinin gol atmasına yardımcı olduğunu söylediği belirtildi.

Adana Demirspor'un yıldızları Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru, kente özgü boru kebap yiyip Türk tatlılarının tadına baktı.

 

Spor Toto Süper Lig'de 57 puanla 4. sırada bulunan Adana Demirspor'un yıldız futbolcuları Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru geçtiğimiz gün kentte uzun yıllardır kebapçılık yapan Yaşar Aydın'ın kebapçısına gitti. Aydın'ın kendi tarifi olan boru kebabın ve diğer kebap çeşitlerini tadan Ndiaye ve Onyekuru, daha sonra Türk tatlılarını denedi.

 

Onyekuru'nun dopingi boru kebap

 

Kebapçı Yaşar Aydın, Henry Onyekuru'nun her hafta gelip boru kebap yediğini söyledi. Aydın, "Onyekuru her hafta gelip burada kebabını yiyor. Kendisi de bize 'Boru kebap bana doping etkisi oluşturuyor. Yedikten sonra goller atıyorum' diye söyledi. Geçen haftada gelmişti ve boru kebap yiyip Kayserispor'a gol attı. Adana Demirspor'un birçok futbolcusu gücünü boru kebabından alıyor. Adana'yı ve Adana kebabını çok seviyorlar" diye konuştu

 

Kaynak: İHA
Kaynak. Sondakika.com
Bu haber toplam 354 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber