Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kürek Milli Takım seçmeleri
11 Mart 2014 / 14:21
Kürek Milli Takım seçmeleri
Hadi, müsabaka ve hazırlık için Avrupa standartlarındaki Seyhan Baraj Gölü parkurunu tercih ettiklerini söyledi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Kano ve Kürek Federasyonları’nın müsabaka ve hazırlık için Avrupa standartlarındaki Seyhan Baraj Gölü parkurunu tercih ettiklerini söyledi.


Hadi, Milli takım seçmeleri için Adana’da bulunan Kürek Federasyonu Başkan Yardımcısı Ozan Bayülken, kulüp yönetici ve antrenörleriyle bilgi alışverişinde bulundu ve tesislerle ilgili bilgi aktardı.

Türkiye’de ilk 'Albano Sistem Kürek Parkuru'nu Adana’da yaşama geçirdiklerini hatırlatan Hadi, Akdeniz Oyunları’na katılan Türk ve yabancı federasyon yöneticileri, kafile başkanları ve diğer görevlilerden teşekkür mektupları aldıklarını, bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından Adana Türkiye Olimpiyatlara Hazırlama Merkezi (TOHM) seçildiğini anlattı.

Türkiye genelinde kuraklıktan dolayı göl ve akarsuların kuruduğunu ve suların çekildiğini, Seyhan Baraj Gölü’nde böyle bir sorun yaşanmadığını savunan Hadi, şöyle devam etti. "Kürek Federasyonu’nun yılık faaliyet programında yer alan Milli Takım Seçmeleri‘nin kentimizde yapılmasından dolayı mutluyuz. Milli Takım Seçmelerine Fenerbahçe, Galatasaray, Şişecam, Fethiye, Hereke, Çukurova Üniversitesi ve Türk Balıkadamlar Spor Kulübü’nden toplam 125 kadın ve erkek sporcu katıldı. Kafilelerin rahatlığı için tüm önlemleri aldık. Hedefimiz, kentimizde uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmaktır.”

3 gün süren seçmeler sırasında kafile başkanları ve sporcularla ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, tüm sporcu, yönetici ve diğer görevlilere baklava ikram etti.

Hadi, Seyhan Baraj Gölü’nden yararlanmak için yabancı ülkelerden de başvuru olduğunu, olanaklar içinde tüm talepleri karşılamaya çaba göstereceklerini sözlerine ekledi.
Bu haber toplam 246 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber