Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kupayı
06 Mart 2014 / 08:14
Kupayı "At" kazandı
Sefa Çıkmaz’ın sahibi olduğu Çıkmazhan isimli at, jokeyi Ömer Kaya ile kazandı.

Adana Büyükşehir Başkanlığı Kupası Koşusunu Sefa Çıkmaz’ın sahibi olduğu Çıkmazhan isimli at, jokeyi Ömer Kaya ile kazandı.
Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarının birincilik mücadelesine sahne olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu’nun galibi, Sefa Çıkmaz’ın Çıkmazhan isimli atı oldu.
Kum pistte gerçekleştirilen 2100 metre mesafeli koşuya jokey Ömer Kaya ile katılan safkan 2.16.04’lük derece elde ederek koşudan ayrıldı. 50. kez start alan safkan ilk açık yarış galibiyetini elde ederken üst üste ikinci, toplamda ise 14. birinciliğine ulaştı.
8 safkanın katılımıyla gerçekleşen koşuda ikinci ve üçüncü sırayı Cazip ile Müdür isimli eküriler tamamladı. Koşuda dördüncülük First Ever isimli safkanın oldu.
Koşuyu kazanan atın sahibi Sefa Çıkmaz’a kupa ve çiçeğini Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz verdi.
Koşu sonrası Şeref Tribünü'nde gerçekleştirilen törende Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a günün anısına plaket takdim etti. Kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven ile davetliler de katıldı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz Ömer Kaya’ya altın hediye ederek tebrik etti.

 
 
 
Bu haber toplam 512 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber