Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kampta tempo arttı
23 Temmuz 2015 / 09:22
Kampta tempo arttı
Adanaspor’un ikinci etap kampı Afyon’da devam ediyor ve tempo giderek arttı.

Turuncu-Beyazlı takımda Teknik Direktör Eyüp Arın’ın disiplinine tüm futbolcular hırslı ve özveri ile çalışarak karşılık veriyorlar. Yoğun antrenman temposunda futbolcuların istekli olmaları ve tempoya ayak uydurmaları Teknik Direktör Eyüp Arın’ı memnun ediyor ve dün üç idman yapan Adanasporlu futbolcular 24 saat içerisinde sadece 6.5 saat dinlenebildiler.

Dün sabah 06.30’da mesaiye başlayan Adanasporlu oyuncular 07.00’da sabah idmanını yaptılar. 09.15’te kahvaltı yapan Turuncu-Beyazlılar saat 12.00’da fitness’a geçerek ikinci idmanı gerçekleştirdiler. Saat 14.00’da öğle yemeğini yiyen futbolcular 18.30’da üçüncü antrenmana çıktılar. Saat 21.00’da akşam yemeğinin ardından saat 23.00’da günü tamamladılar ve dinlenmeye geçtiler.Adanaspor kamptaki bir gününü bu şekilde tamamladı.

 ‘Birlikteliğimiz başarıyı getirecektir’

Afyon kampında yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade eden Adanaspor’un genç ve başarılı kalecisi Hayrullah Mert Akyüz, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Yüksek bir tempoda çalıştıklarını ve hazırlık maçlarına başlayacaklarını anlatan Hayrullah, ’Lige iyi hazırlanıyoruz. Yeni transferlerimiz kısa zamanda takıma uyum sağladılar. Arkadaşlık, birlik ve beraberlik çok iyi. İnşaallah bu birliktelik başarıyı getirecektir. Tek arzumuz ve isteğimiz lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz’dedi.

Bu haber toplam 388 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber