Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Her yaşta spor yapılmalı
26 Haziran 2014 / 09:52
Her yaşta spor yapılmalı
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, sporun her yaşta yapılması gerektiğini belirterek, doktorların ilaç yerine egzersizi önerdiklerini söyledi.

Hadi, 31 Mayıs- 1 Haziran tarihleri arasında Balıkesir’in Ayvalık ilçesi’nde gerçekleştirilen “Badminton Veteranlar Türkiye Şampiyonası”nda güçlü rakiplerine rağmen 16 kupa ve madalya kazanan sporcuları makamında kabul ederek, müsabaka hakkında bilgi aldı ve başarılarının devamını istedi.

Veteranların gençlere örnek olduğunu ifade eden Hadi, badminton sporunun her yaşta yapılabileceğini belirterek, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Kentimizde badminton sevilen, yaygınlaşan özellikle bayanların büyük ilgi gösterdiği bir spor dalı.Veteranların Balıkesir’den 16 kupa ve madalya dönmeleri beni gururlandırdı. Sporun yaşı yok. Doktorlar ilaç yerine egzersizi tavsiye ediyor. Spor yapan insanlar, yaşıtlarına oranla daha sağlıklı ve neşeli olurlar.

Veteranlar kendileri spor yaptığı gibi, önce ailesini daha sonra da çevresini spora kazanılmasını sağlıyor. Bundan sonra badmintona tesis, malzeme ve diğer konularda desteğimi artıracağım.”

 
Bu haber toplam 306 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber