Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hedefimiz ADS'yi halkın takımı yapmak
20 Mart 2014 / 08:19
Hedefimiz ADS'yi halkın takımı yapmak
Erdeve'den son dakika açıklaması

Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu, mevcut üyelerin durumunun güncelleştirilmesi, aidat borcu olanların aidatını ödemesi, bu amaçla üyeliklerin daha aktif hale getirilip, üyelerin kulübe sahiplenmesini artırmak amacıyla üyelik aidatlarının ödenmesiyle ilgili askıya çıkma kararı aldı.
Başkan Vekili Hasan Erdeve, bu çalışmalar yapılırken, kulübün üye sayısını arttırmak, Adana Demirspor’u üyelerin daha fazla kişinin sahiplenmesini sağlamak amacıyla üye kaydının tüm Adana’ya ve Türkiye’de yayılması için çalışmalar yapıldığını söyledi. Erdeve, şunları kaydetti:
"Gerek yurt içindeki, gerekse yurt dışındaki tüm Adana Demirspor taraftarlarını kulübe üye olmak için davet ediyoruz. Hedefimiz Adana Demirspor Kulübü’nü kişilerin tekelinden kurtarıp, gerçek anlamda halkın takımı yapmaktır.
Tüzüğümüzün 10. maddesi b fıkrasında kulübe üyelik için kişinin kulüpten alacağı başvuru formundaki bilgileri ve imzasıyla onaylaması, bu üyelik başvuru formuna kulüp yıllık aidatının kulüp veznesine veya kulübün göstereceği bankadaki hesaba yatırıldığına dair makbuzu eklemek zorundadır. Yıllık aidat 300 TL’dir.
Tüzüğümüzün 12. maddesine göre aidatlarını yatırmayan üyeler yazılı veya duyuru yoluyla yapılan ikazlara rağmen 30 gün içinde ödememeleri durumunda üyelikten çıkarılır denilmektedir. Hiçbir üyemizin bu durumla karşılaşmaması için üyelerimizin bu konuda gerekli duyarlılığı gösterip, kulübüne sahip çıkacağına yürekten inanıyoruz." 

Bu haber toplam 437 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber