Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Etkili iletişim Semineri
20 Haziran 2014 / 08:29
Etkili iletişim Semineri
“ETKİLİ İLETİŞİM VE İNSANLARI TANIMA SANATI” SEMİNERİ

ETKİLİ İLETİŞİM BAŞARININ VE KALİTELİ YAŞAMIN ANAHTARIDIR

Adana Ticaret Borsası (ATB) ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Çukurova Bölge Koordinatörlüğü’nce düzenlenen ve Adana Sanayi Odası’nın (ADASO) evsahipliğinde gerçekleşen “Etkili İletişim ve İnsanları Tanıma Sanatı: Kalite” konulu seminerde,  etkili iletişimin hayatın her alanında öneminin bulunduğu ve başarının anahtarı olduğu vurgulandı.

Adana Sanayi Odası Salonu’nda düzenlenen seminerin açılışında konuşan Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan, borsa üyeleri, çalışanları ve personelinin sosyal gelişimlerini önemsediklerini, bu çabaya destek vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Yaşamın her alanında iletişim kurulurken etkili olmasının son derece önemli olduğunu vurgulayan Çalışkan, “Etkili iletişim ile, insanları daha fazla tanıyıp yaşamı daha düzenle hale sokmanın sınırları öğrenilerek başarıya bir adım daha yaklaşılmaktadır” dedi.

TSE Çukurova Bölge Koordinatörü Uğur Özdeniz, Çukurova’da 22 aydır devam eden kalite yolculuğunda önemli faaliyetler gerçekleştirildiğini bildirdi. İletişimin en önemli basamağının standart ile başladığını belirten Özdeniz, “Ekonomide var olacaksak, söz sahibi olmak istiyorsak standardı bilmeyen toplumların başarı elde edemez, ticarette istenilen rekabeti sağlayamaz” diye konuştu.

Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın, iletişimin standartlaşma ve kurumsallaşma ile doğrudan bağlantılı ve yaşamın her alanında etkili olduğunu, bu nedenle önemsenmesi gerektiğini vurguladı.

İletişimin ana unsurlarını beden dili, ses tonu ve kelimelerin oluşturduğunu belirten Saygın, “İletişim kurmada, beden dili yüzde 60, ses tonu yüzde 30, kelimeler yüzde 10 oranında etkili olmaktadır. Bu nedenle üç enstrümanın uyumlu çalışması şarttır” diye konuştu.

“Etkili İletişim ve İnsanları Tanıma Sanatı: Kalite” konulu seminere,  Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yağan ile çok sayıda davetli katıldı.

Bu haber toplam 528 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber