Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Demirspor'un yeni teknik direktörü
10 Ekim 2016 / 12:38
Demirspor'un yeni teknik direktörü
TFF 1. Lig'de Erkan Sözeri ile yollarını ayıran Adana Demirspor, Teknik Direktör Engin İpekoğlu ile anlaştı.
Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü Engin İpekoğlu oldu
 TFF 1. Lig'de Erkan Sözeri ile yollarını ayıran Adana Demirspor, Teknik Direktör Engin İpekoğlu ile anlaştı.

Erkan Sözeri ile başladığı ligin ilk 6 haftasında aldığı 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle puan cetvelinde 7 puanla 11. sırada yer alan mavi-lacivertli ekip, geçtiğimiz sezon Adanaspor'u Süper Lig'e çıkaran Teknik Direktör Engin İpekoğlu ile anlaşmaya vardı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü de sosyal medya hesabından, yaptıkları anlaşmayı, "Yeni teknik direktörümüz Engin İpekoğlu olmuştur. Camiamıza hayırlı olsun" mesajıyla duyurdu.

Adana Demirspor Kulübü'nün yarın Aytaç Durak Tesisleri'nden Teknik Direktör Engin İpekoğlu ile sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Adana Demirspor kondisyon çalıştı
 TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, spor salonunda kondisyon çalışması yaptı. 
Ligin ilk 6 haftasında aldığı 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle puan cetvelinde 7 puanla 11. sırada yer alan mavi lacivertli ekip, Optimum AVM bünyesinde yer alan MACFit Spor Salonu’nda antrenman yaptı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendiren Adana Demirspor takımı, 16 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını kondisyon, kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla sürdürdü.

Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayıran ve yeni hoca arayışlarına devam eden mavi lacivertliler, salon çalışmalarını sezon boyunca aynı salonda gerçekleştirecek.
Bu haber toplam 907 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber