Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası
03 Kasım 2015 / 08:49
Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası
Adana’da gerçekleştirilen “Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası”na 114 erkek ve kız sporcu katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Adana’da gerçekleştirilen “Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası”na 114 erkek ve kız sporcu katıldı.
 
Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Av. Veysel Tuncil, Çukurova Kahraman Olgaç Satranç Merkezi'nde 3 gün süren turnuvada sporcular birbirlerine üstünlük kurmak için akılcı hamleler geliştirdiklerini ve kıyasıya mücadele ettiklerini söyledi.
 
“Cumhuriyet coşkusunu satranç sevgisiyle buluşturduk” diyen Tuncil, Başhakemliği Nevil Gündoğdu’nun gerçekleştirdiği turnuvada genç sporcuların deneyim kazandıklarını, turnuvada Medeni Deniz, Süha Uzun ve Alperen Kütük’ün dereceye girdiklerini kaydetti.
 
İş Bankası’nın ana sponsorluğunda Türkiye’de en fazla lisanslı sporcuya sahip federasyon konumunda olduklarını ifade eden Tuncil, Adana’da da bunun olumlu yansımalarının gözlendiğini, Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay’ın geçtiğimiz aylarda kente gelerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı ziyaret etmesinin bunun kanıtı olduğunu, Adana’da önemli ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapacaklarını sözlerine ekledi
Bu haber toplam 244 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber