Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Balkan Şampiyonasına gidecekler
01 Temmuz 2014 / 10:35
Balkan Şampiyonasına gidecekler
Adana Atletizm Bölge Antrenörü İbrahim Halil Aydın, sporcuları Demet Parlak ile Burak Yılmaz’ın Milli takıma uzun yıllar hizmet edeceklerine inandığını söyledi.

Aydın, 28-29 Haziran tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen “Gençler Ligi 1. Kademe Sırıkla Atlama Türkiye Şampiyonası”nda Demet Parlak’ın 3.75 atlayarak birinci olduğunu, Burak Yılmaz’ın ise 4.80 atlayarak şampiyon olduğunu ve her iki sporcunun 5-6 Temmuz tarihlerinde Yunanistan’ın Serres Kenti’nde gerçekleştirilecek Balkan Şampiyonası’na gitmeye hak kazandıklarını ifade etti.

Her iki sporcusuyla iftihar ettiğini ve hedef büyüttüklerini belirten Aydın, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Daha önceleri de hem ulusal hem de uluslararası arenada önemli başarıları bulunan Demet Parlak ile Burak Yılmaz, barajı geçerek Yunanistan’da gerçekleştirilecek Balkan Şampiyonası’na katılacak milli takıma seçildiler. Burak Yılmaz, Balkan Şampiyonası’na gidecek. Ancak, Demet Parlak için federasyon yetkilileriyle görüşerek Balkan Şampiyonası yerine, 22-27 Temmuz tarihleri arasında ABD’nin Oregon Eyaletinde gerçekleştirilecek Dünya Gençler Şampiyonası’na gidecek.  Demet Parlak ile Burak Yılmaz’ın milli takıma uzun yıllar hizmet edeceklerine inanıyorum ve sporcularımla gurur duyuyorum.”

-İL SPOR MÜDÜRÜNDEN TAM DESTEK-

Halil İbrahim Aydın, sporcularının başarılı olmasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’den büyük destek gördüklerini belirterek, “İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi, tesis, malzeme, gıda yardımı konusunda götürdüğümüz tüm taleplerin çözümünde bize önemli desteği oluyor. Sporcuların başarısında büyük pay sahibi olan Fazlı Bayram Hadi’nin eski bir sporcu olması bizim adımıza büyük fırsat” diye konuştu.

Demet Parlak’ın Dünya Şampiyonası’na Fazlı Bayram Hadi’nin katkılarıyla Yüreğir Serinevler Atletizm Kamp Eğitim Merkezi’nde 20 gün kamp yaparak hazırlanacağını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 344 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber