Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanaspor Süper Lig'e veda etti
16 Mayıs 2017 / 09:28
Adanaspor Süper Lig'e veda etti
Adanaspor evinde Trabzonspor ile karşılaştı. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Adanaspor evinde Trabzonspor ile karşılaştı. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
 
Maçtan dakikalar (İlk yarı)

5. dakikada Trabzonspor'da Okay'ın ara pasında Rodallega kaleci ile karşı karşıya kaldı. Karacic çıkarak tehlikeyi önledi.

17. dakikada Adanaspor'da Digao'nun çaprazdan sert şutunda Trabzonspor savunmasına çarpan top az farkla yandan auta çıktı.

20. dakikada Trabzonspor'da Yusuf'un çaprazdan aşırtma vuruşunda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1

27. dakikada Trabzonspor'da Yusuf'un ortasında Adanaspor ceza alanı içerisinde oluşan karambolde Rodallega yakın mesafeden şutunda top yandan auta çıktı.

31. dakikada Adanaspor'da Tevfik'in köşe vuruşundan yaptığı ortada Foguinho'un kafa vuruşunda topu filelerle buluşturdu. 1-1

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
46. dakikada Mas'ın ceza sahası dışı sol çaprazından şutunda top savunmaya çarparak kornere gitti.
51. dakikada çalımlarla sol çaprazdan ceza sahasına giren Magaye'nin şutunda top kaleci Onur'da kaldı.
70. dakikada Olcay'ın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde Bero'nun kafa vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı.
90. dakikada Yusuf'un ortasında ceza sahası içinde Rodallega kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
 
Stat: 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu xx, Ceyhun Sesigüzel xx, Serkan Çimen xx
 
Adanaspor: Karacic xx, Ramos xx, Samican x, Magaye x, Vinicius x (Ahmet Bahçıvan dk. 90 ?), Tevfik xx, Digao xx, Foguinho xx, Didi xx, Koman x (Bekir dk. 65 x), Roni x (Cem dk. 15 x)
Yedekler: İrfan, Viera, Ahmet Dereli, Emre
Teknik Direktör: Eyüp Arın
 
Trabzonspor: Onur xx, Mas x (Yusuf Erdoğan dk. 89 ?), Durica x, Okay x, Medjani x, N'Doye x (Castillo dk. 62 x), Onazi x (Bero dk. 62 x), Olcay x, Rodallega x, Pereira x, Yusuf xx
Yedekler: Esteban, Zeki, Mustafa, Aytaç, Castillo
Teknik Direktör: Ersun Yanal
 
Goller: Yusuf (dk. 20) (Trabzonspor), Foguinho (dk. 31) (Adanaspor)
Kırmızı kart: Magaye (dk. 81) (Adanaspor)
Sarı kartlar: Mas, Okay (Trabzonspor), Bekir (Adanaspor)
 
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, 1-1 berabere kalıp matematiksel olarak küme düştükleri Trabzonspor maçının ardından, "Küme düşmeler gelip geçer ama hiçbir Adanaspor taraftarı turuncu beyaz renklere ne taş ne de sopa atamaz. Ben onu Adanasporlu olarak saymıyorum. Taraftarlarımız tekrardan Adanaspor için tekrar birlik ve beraberlik mesajları versinler" diye konuştu.
 
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında evinde Trabzonspor ile karşılaşan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından konuşan teknik direktör Arın, küme düştükleri için üzgün olduklarını belirtti.
 
"1 tane Adanaspor var başka Adanaspor yok"
Matematiksel anlamda önemli maça çıktıklarını fakat başaramadıklarını kaydeden Eyüp Arın, daha sonra şunları söyledi:
"Üzgünüm. Küme düşen bir takımın hocası olarak karşısındayım. Üzgünüm bir şeyleri beceremediğimiz için. Üzgünüz Adanaspor taraftarlarının yaptıkları için. Maç öncesi, matematiksel olarak şekillenecek maça çıkıyoruz dedik. Ama biz her ne olursa olsun Adanaspor'a yakışır bir şekilde oyunu çirkinleştirmeden sahada mücadele edeceğimizi söylemiştik.
 
Maça baktığımızda düşüncelerimiz tam oluşmaya başlamıştı. Kendi haddimizi bilerek oynuyorduk. Bunlar gelir geçer ama benim en çok üzüldüğüm nokta 40 yıldır bu camia içerisindeyim hiç duymadığım bir şeyi bugün yaşadım maçtan önce. Hiçbir Adanaspor taraftarı turuncu beyaz renklere ne taş ne de sopa atamaz. Ben onu Adanaspor'lu olarak saymıyorum. İçerisinde o formanın bir insan var. Taş, başına gelmedi ama cam kırıkları yüzüne geldi. Her şeye rağmen sahaya çıkıp bu forma için mücadele ettiler.
 
Oyuncularımı sahada verdikleri mücadeleden dolayı başarılar diliyorum. Bizim takım düşerken, bütün oyuncuları tribüne çağırıp destek veren taraftarlarımız vardı. Başarısızlıklar bir kişiye mal edilmemeli. 11-12 senenin emeği var başkanımızda. Önemli olan bu yaşanmışlardan ders almak. 1 tane Adanaspor var başka Adanaspor yok.
 
Camiamız bu işi kişiselleştirmesin, eski başarıları yakalamak istiyoruz. Küme düşmek var ama düşerken ayakta kalmak var. Biz önce içimizdekileri toplayacağız, sonra çevremizi toplayacağız. Taraftarlarımıza yine sesleniyorum buradan Adanaspor için tekrar birlik ve beraberlik mesajları versinler. Sosyal medyayı çok kullanmasınlar. İçim çok dertli Adanaspor'u kaybetmek istemiyoruz."

 

Bu haber toplam 1,249 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber