Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanaspor'a Brezilyalı forvet
14 Ağustos 2015 / 09:42
Adanaspor'a Brezilyalı forvet
Adanaspor 5. yabancı transferini gerçekleştirdi. Salı gecesi Adana’ya gelen Ronieli Gomes Dos Santos, 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Bayram Akgül ile Osman Yereşen Tesisleri’nde bir araya gelen Ronieli kendisini Adanasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.


Beşinci yabancı transferini gerçekleştirdiklerini belirten Adanaspor Başkanı Akgül, iyi bir kadro kurmaya çalıştıklarını söyledi. Ronieli’nin de önemli bir transfer olduğunu ve yabancı hakkını doldurduklarını dile getiren Başkan Akgül, “Adanaspor’un başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Adanaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Ronieli Gomes Dos Santos, Sao Paulo takımından transfer edilen Ronieli 1991 doğumlu. Turuncu-Beyaz forma ile bir üst lige çıkmayı hedeflediğini belirten Ronieli, “Adanaspor iyi bir takım. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Adanaspor ile anlaştığım için mutluyum. Tiago ve Renan ile beraber oynadım. Tiago Adanaspor’da iyi bir izlenim bıraktı. Aynı izlenimi ben de bırakmak istiyorum” şeklinde konuştu.
Bu haber toplam 512 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber