Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yeni: 'Sözlü'ye güvenmiyoruz!'
09 Kasım 2015 / 12:57
Yeni: 'Sözlü'ye güvenmiyoruz!'
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana metrosunun bakanlığa devri konusunda Başkan Sözlü'ye güvenmediklerini söyledi.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana metrosunun Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na devredilmesi konusunda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye güvenmediklerini söyledi. 


Çukurovatürk kanalında, Metin Kurgun'un hazırlayıp sunduğu "Medya Gündemi" programında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fikret Yeni, "Metro'yu neden Ankara'da, İstanbul'da olduğu gibi bakanlığa devretmiyorsunuz" sorusuna, "Çünkü Sayın Sözlü'ye güvenmiyoruz. Kaynakları yanlış kullanıyor. Paralar heba oluyor. Borçlanma yetkisi istediler, engellemedik ama paralar hizmete kullanılmadı" şeklinde konuştu.

"DEVLET BAHÇELİ KÖPRÜSÜ NEREDE?"
Adana Metrosu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na devredilirse belediyenin büyük bir mali refaha kavuşacağını ancak bu boşa düşen gelirin Sözlü tarafından Adana'ya hizmet olarak yansıtılmasından umutlu olmadıklarını ifade eden Yeni buna örnek olarak da 'Devlet Bahçeli Köprüsü'nü gösterdi. Yeni "Borçlanma yetkisi istediler verdik. Hani köprü? Bir çivi bile çakmadılar" dedi.

"KULLANDIĞI ÜSLUBA DİKKAT ETMELİ"
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün sosyal medya başta olmak üzere, meclis ve genel söylemlerinde kullandığı dili de eleştiren AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, "Benim siyaset anlayışım ve kişisel üslubum ile Sayın Sözlü'nün ki çok farklı. Önemli makamlarda bulunan kişilerin kullandığı dile dikkat etmesi gerekir. Yoksa benim Sayın Sözlü ile kişisel bir sorunum yok ve olamaz. Derdimiz Adana" diye konuştu.
Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber