Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Vali Demirtaş'tan '15 Temmuz' çağrısı
14 Temmuz 2017 / 08:40
Vali Demirtaş'tan '15 Temmuz' çağrısı
Vali Mahmut Demirtaş, Adanalıları, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinliklerine davet etti

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinliklerinin düzenleneceği 15 Temmuz Cumartesi gününden, 16 Temmuz Pazar sabahına kadar Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tüm ulaşım araçlarının ücretsiz olacağını açıkladı.


‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında hain darbe girişimini kınadıklarını kaydeden Vali Demirtaş açıklamasında, 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü Merkez Park’ta gerçekleştirilecek etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğunu ifade etti.
 
 
Vali Demirtaş'tan "15 Temmuz" çağrısı
Vali Demirtaş, Hayat, Barış, Çukurova, Seyhan, Adana, One, Lokum, Lider ve Efsane radyolarının ortak yayınına katılarak 15 Temmuz hain darbe girişimini değerlendirdi. 

Ortak yayında Radyo Hayat sunucusu İbrahim Karanfil’in sorularını yanıtlayan Vali Demirtaş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin, vatanına, bayrağına, özgürlüğüne ve demokrasisine bağlı vatandaşlar ile hain yapıda yer almayan asker ve polislerin kahramanca mücadelesi sonucu püskürtüldüğünü söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminin asla unutulmayacağını ve unutturulmayacağını kaydeden Vali Demirtaş, 9 ayrı radyo kanalında gerçekleştirilen ortak yayın aracılığıyla tüm Adanalılara seslenerek, 15 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’da Merkez Park’ta gerçekleştirilecek olan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliklerine katılmaya ve millet olarak tüm dünyaya demokrasiye bağlılık mesajını haykırmaya çağırdı.
Bu haber toplam 917 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber