Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Türkiye'nin Dans Şampiyonları Adana'da
12 Mayıs 2015 / 12:44
Türkiye'nin Dans Şampiyonları Adana'da
TDSF'in Dans Sporları Latin & Standart Türkiye Şampiyonasında sahneye çıkan yarışmacılar, gösterileriyle Adanalı'ları kendilerine hayran bıraktı.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nun (TDSF) Dans Sporları Latin & Standart TürkiyeŞampiyonası'nda sahneye çıkan yarışmacılar, gösterileriyle Adanalı'ları kendilerine hayran bıraktı.

Casa de La Danza Dans Evi'nin organizasyonu, Adana Büyükşehir Belediyesi ve SheratonOteli işbirliğiyle gerçekleştirilen 5'inci Etap Kulüpler Arası ve 4'üncü Etap Ulusal Sıralama şampiyonasına Türkiye genelinden 89 çift katıldı. Sheraton Otel'in salonunda özel olarak kurulan tribün ve dans pisti ortamında gerçekleşen şampiyonanın açılış konuşmasını efsane dansçı TDSF Başkanı Tolgahan Çinkitaş yaptı ve katılımcılara başarılar diledi.

Rumba, Cha Cha, Paso Doble, Samba, Jive, Viyana Valsi, Tango, Vals, QuickStep, Foxtrot kategorilerinde yarışmacılar yeteneklerini sergiledi. Minikler, yıldızlar, gençler ve yetişkinler kategorilerinde gösterilerini yapan yarışmacıların şova dönen dansları izleyicilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Yarışma sonunda 5'inci Etap Kulüpler Arası kategorisinde ilk 3'e giren dansçılara kupa, 4'üncü Etap Ulusal Sıralaması'nda ilk 3'e giren dansçılara ise madalya verildi.

Bu haber toplam 556 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber