Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şehit ateşi Adana'ya düştü
20 Ağustos 2015 / 09:10
Şehit ateşi Adana'ya düştü
Siirt'te kalleş pusuda şehit olan 8 askerden biri olan Ferdi Gerekli'nin Ceyhan'daki baba ocağına ateş düştü

Siirt-Pervari karayolunda, terör örgütü mensuplarınca yol kenarına yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin Ceyhan ilçesindeki baba evinde yas var.

Şehit Gerekli'nin İstiklal Mahallesi'nde oturan ailesine İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Kütükçü ve Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Ayhan Evli acı haberi iletti. Haberi alan Gerekli'nin kardeşleri Kadir ve Nazan göz yaşı dökerken, kısa süreli fenalık geçirdi. Kadir ve Nazan Gerekli'ye sağlık ekipleri müdahale etti. Acı haberin ardından eve Türk Bayrağı asıldı.

ACI HABERİ AKRABA ZİYARETİNDE ALDILAR

Şehit uzman çavuş Ferdi Gerekli'nin anne ve babasına acı haber, akraba ziyareti için gittikleri Hatay'da verildi. Hatay'ın Belen İlçesi'ndeki akrabalarının yanında kalan şehidin babası Adnan Gerekli'ye acı haber, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ile 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda görevli rübetliler tarafından verildi.

Ziyaret için annesinin İskenderun İlçesi'ndeki evinde bulunan şehidin annesi Aysel Gerekli'ye ise acı haberi İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Bal verdi. Şehidin babası Gerekli, Belen Kaymakamı Aydın ile birlikte İskenderun'a eşinin yanına geldi. Adnan ve Ayşe Gerekli ile birlikte şehidin anneannesi Ayşe Aydın'ın, "Oğlum, oğlum, oğlum" diye haykırması yürekleri dağladı. Şehidin anne ve babası, İskenderun Belediyesi'nin tahsis ettiği araçla, Adana'nın Ceyhan İlçesi'ndeki evine gönderildi.

ZIRHLI ARACI KULLANIYORMUŞ

Evli ve 1 çocuk babası şehit uzman çavuş Ferdi Gerekli'nin 2000 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katıldığı ve 6 yıldır da Siirt'te görev yaptığı bildirildi.

Şehit uzman çavuş Ferdi Gerekli'nin, 7 arkadaşıyla birlikte şehit olduğu patlama sırasında zırhlı aracı kullandığı ortaya çıktı.

Bu haber toplam 473 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber