Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Sarıçam Kerbela gibi!
20 Mayıs 2020 / 15:14
Sarıçam Kerbela gibi!
Adana'nın gelişmekte olan ilçesi Sarıçam, ASKİ'nin yatırımlarının yetersizliği nedeni ile susuz bir yaz geçirmeye başladı.

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Sarıçam ilçesinde bir kaç gündür meydana gelen uzun su kesintileri nedeni olarak EnerjiSA'yı suçlayarak kesintilerin sebebinin "elektrik hatlarındaki arıza" olduğuna dair mesaj attı.

ASKİ'nin gönderdiği mesajda "Elektrik hatlarındaki arıza nedeniyle Sarıçam ilçesine bağlı Çınarlı, Hekimköy, Çarkıpare, Akkuyu mahallelerine ve Buruk TOKİ'lere su verilememektedir. Enerjisa ekipleri, elektrik arizası için çalışmalarını sürdürmektedir. Enerji geldiği anda su verilmeye başlanacaktır." denilmekte.

AdanaHaber.com olarak EnerjiSA ile yaptığım görüşmelerde ise bölgede herhangi bir arızalarının olmadığı ve elektrik kesintisi yaşanmadığını açıkladılar.

Haber merkezimize ulaşan ilçe sakinleri Adana'nın olağanüstü sıcaklarla boğuştu bu günde su kesintilerinin mağdur ettiğini dile getirdiler.

Haber merkezimize gelen bir görüntüde ASKİ'ye ait bir sulama arazözü ile bir site bahçesine su getirilip vatandaşlara bidonlarla su dağıtıldığı görüldü.

Vatandaşlara içme suyu değil kullanım amaçlı olduğu söylenen suları içinde yaşadığımız şu korona günlerinde sağlık faktörüde sorgulanıyor.

Kaynak: Adanahaber.com

Bu haber toplam 616 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber