Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Osman Ak’ı yüzlerce kişi uğurladı
24 Ağustos 2017 / 14:48
Osman Ak’ı yüzlerce kişi uğurladı
Bursa Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, Adana'dan ayrıldı

İçişleri Bakanlığının Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Bursa Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Adana Emniyet Müdürü Osman Ak'ı Adana'dan yüzlerce polis müdürü, polis ve vatandaş uğurladı.

Bursa Emniyet Müdürü olarak atanan Ak, Adana'dan bugün ayrıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü yeni binası önünde Ak için polis müdürleri, polis memurları ve vatandaşlar veda töreni düzenledi. Ak, tören öncesi yaptığı konuşmada, 10 ay içinde hep birlikte çok büyük hizmete imza attıklarını belirterek, "Görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Arkadaşlarımız arasında çok gizli kahramanlar var. Onlarla birlikte çalışıp vatandaşa hizmet ettik. Herkes hakkını helal etsin, ben hakkımı helal ediyorum" dedi.

Ak, daha sonra polis müdürleri, polis ve vatandaşlarla tek tek tokalaşıp vedalaştı. Ak ile vedalaşmak isteyenler uzun kuyruk oluşturdu. Bir vatandaş ise Ak'a Adana'yı hatırlaması için Adana tespihi hediye etti.

Ak, polis müdürleri ile toplu fotoğraf çektirip Adana'dan ayrıldı. Ak, Kurban Bayramı sonunda Bursa'da yeni görevine başlayacak.

"Buzdolabı tamircisi üzerinde emniyet binası kalmayacak"
Bursa Emniyet Müdürlüğüne atanan Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, İçişleri Bakanlığının onayı ile Adana'nın 50 yıllık emniyet binası sorununu çözdüklerini belirterek, "Artık buzdolabı tamircisi üzerinde emniyet binası olmayacak" dedi.
Emniyet müdürü Osman Ak, Adana'daki son gününde bile icraatlarına devam etti. Ak, İçişleri Bakanlığının onayı ile Adana'da önümüzdeki 50 yılın emniyet müdürlüğü ve polis merkezi binalarının planının yapıldığını söyledi. Hem Adana merkez hem de 16 ilçenin planlamasının yapıldığını anlatan Ak, "Artık buzdolabı tamircisi üzerinde emniyet binası olmayacak. Artık böyle bir görüntü kalmayacak. Şimdi bunun imzasını atıyorum. Adana'nın 50 yıl emniyet binası sorunu olmayacak" diye konuştu.
Zırhlı yunus ekipleri göreve başladı
Osman Ak, daha sonra güney mahallelerde terör olaylarına ve çetelere karşı mücadele etmek için oluşturulan zırhlı yunus araçlarının tanıtımını yapıp göreve başlattı. Ak, zırhlı araçların 6 tane olduğunu ve 56 polisin 7 gün 24 saat esasına göre görev yapacağını, daha sonra da bütün Adana'ya yayılacağını anlatarak, "Bu proje ile alan hakimiyeti sağlayıp, çete ve terör örgütlerine göz açtırmayacağız. Bu proje daha önceki çalışmalarımızın devamı niteliğinde" diye konuştu.
Emniyet müdürü Osman Ak, daha sonra zırhlı yunus ekibinde görev alan polislere başarılar diledi.
Bu haber toplam 508 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber