Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Öğrenciler Evlerinin Bahçesinde Bomba Buldu
09 Ocak 2023 / 17:27
Öğrenciler Evlerinin Bahçesinde Bomba Buldu
Adana'nın Kozan ilçesinde bir evin bahçesine 31 Aralık'tan bu yana eve gelmeyen öğrenciler yeni kiraladıkları evin bahçesinde iddiaya göre el bombası buldular

Adana'nın Kozan ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Öğrencilerin yaşadığı Tufanpaşa Mahallesi Tanrıverdi Sokak üzerinde bulunan tek katlı evin bahçesinde öğrenciler peçete içerisine sarılmış bir cisim fark edildi. Öğrenciler yaklaştıklarında cismi bombaya benzettikleri için hemen polis ekiplerine haber verdiler.

 

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ DE OLAY YERİNE GELDİ

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken Kozan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak ve amir Hüseyin Çimen olay yerine geldi. Adana'dan gelen bomba imha ekipleri ilçede el bombasının bulunduğu bölgede incelemede bulundu. Bomba imha ekipleri yaptıkları incelemelerde bombanın içerisinin boşaltılmış olduğunu belirledi.

EV, ÖĞRENCİLERE KİRALANMIŞ

El bombası incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Kozan Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Ev sahibinin bir süre önce evi 2 öğrenciye kiraladığı, öğrencilerin 31 Aralık'tan bu yana eve yeni geldiği öğrenildi.

 

Kaynak: İHA

Kaynak: Sondakika.com

Bu haber toplam 185 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber