Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
MODERN ADANA İÇİN YIKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
09 Temmuz 2014 / 13:27
MODERN ADANA İÇİN YIKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yıkım sürüyor

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, NARLICA MAHALLESİ’NDE, YOL GENİŞLETME VE BULVAR UZATMA ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ YIKIM FAALİYETLERİ SÜRÜYOR.

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nı, Otogar’a kadar uzatmak ve Türkmenbaşı Caddesi’nden Obalar Caddesi’ne uzanan yolu açıp, mevcut halini genişletmek amaçlarıyla Adana Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkım çalışmaları devam ediyor.

Narlıca Mahallesi Ray Sokak’ta kamulaştırma kapsamında yapılan çalışmada, mahkemesi neticelenen binanın yıkımı gerçekleştirildi.

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Proje Müdürlüğü yöneticileri nezaretinde yapılan yıkım işlemleri, mahkeme kararı gereğince uygulandı. Söz konusu noktada 1, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Otogar’ın arkasına kadar uzayacağı güzergahta ve diğer faaliyetlerin sürdüğü noktalarda toplam 30 binayla ilgili mahkemenin devam ettiği, mahkeme kararı kamulaştırma lehine sonuçlanan binalarla ilgili yıkım kararlarının uygulandığı bildirildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yıkım çalışmalarının Adana’nın daha yaşanabilir, modern ve çağdaş bir kent haline gelmesi için uygulandığını ifade ederek, Adana’da yeni yol, buvar ve caddelere ihtiyaç olduğunu kaydetti. Başkan Sözlü, söz konusu noktada yapılan yıkım çalışmalarının, hem mahalle halkına hem de Adana’nın geneline modern bir yol çalışması, hizmeti olarak döneceğini ifade etti 

Bu haber toplam 673 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber