Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'Kendi Yolumda' filminin çekimleri başladı
06 Aralık 2019 / 17:38
'Kendi Yolumda' filminin çekimleri başladı
Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın üstlendiği, başrolünde Gökhan Özoğuz'un yer aldığı 'Kendi Yolumda' filminin çekimleri 2 hafta önce Adana'da başladı. Film setinden ilk kareler yayınlandı.

Değişik hikayesi ile dikkat çeken filmde; Gökhan ÖzoğuzAdana'da gittiği tamircide, bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile karşılaşır. Ömer Ali'nin kendisine dinlettiği şarkıyı beğenir ve işin peşini bırakmamasını söyler.Baskıcı babasının yanında çalışmakta olan genç tamirci, Gökhan'a; "Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?" sorusunu yöneltir. Gökhan bu sorudan etkilenir ve arabanın tamirini beklerken uykuya dalar. Komedram türündeki filmin devamını,Gökhan'ın kendini Adana'nın zorlu mahallelerinde büyüyen bir tamirci çırağı olarak gördüğü; eğlenceli, romantik, müzik ve aksiyonla dolu rüyasından izleriz…Kendi yolunda gitmenin önemini sorgulatan, çarpıcı bir rüya…

Filmde Gökhan Özoğuz'a Gökçe BahadırTamer LeventOkan ÇabalarErkan CanFerit Aktuğ, Çağatay Aras, Suzan AksoyTuncer Salman, Özkan Ayalp ve Hakan Özoğuz'un da yer aldığı zengin bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

6 Mart'ta vizyona girecek filmin 5 hafta sürecek çekimleri Aralık ayının sonuna kadar Adana'da devam edecek.Kendi Yolumda filmini, aşağıdaki sosyal medya hesaplarından takip etmeniz mümkün!

Haber Yayın Tarihi: 06.12.2019 04:09 Kaynak: Bültenler

Bu haber toplam 1,293 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber