Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ferat Yüksel tutuklandı
24 Ocak 2016 / 12:41
Ferat Yüksel tutuklandı
Tutuklama kararı verilen Ferat Yüksel teslim oldu

“Yüce Türk Yargısı’nın verdiği karara saygılıyız”

Cemaate yönelik operasyonda serbest bırakılan Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreter Yardımcısı Ferat Yüksel tutuklandı. Yüksel, “Yüce yargının verdiği her karara saygılıyız” dedi.

ASLA KAÇANLARDAN OLMAYIZ

Ferat Yüksel, adliyeye girişte yaptığı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev yaptığını hatırlatarak, 4. Sulh Ceza Mahkemesi’nin tutuklama kararını öğrendiğini söyledi. Yüksel, “Yol karlıydı, biraz uzun bir yolculukla geldik. Kaçacak demişler. Adana Ülkü Ocakları Başkanı iken gençlere çok yemin ettirdim, kaçanlardan olmayacağız diye. Büyük Türk Devleti’nin verdiği ve onun yüce yargısının verdiği her karara saygılıyız” dedi.

TÜRK’ÜN HER ŞEYİNE GÜVENİYORUM

Yüksel, şöyle devam etti: “Hiçbir yere kaçtığımız filan yok. Kaçacak yerimiz de yok. Bu topraklarda doğduk. Bu topraklarda büyüdük, bu topraklarda öleceğiz. Anadolu’ya sevdalıyız. Ve o sevdamızdan da hiç vazgeçmeyeceğiz. Şanlı Türk bayrağının dalgalandığı her yerde yaşamak bizim için şereftir. Şimdilik kalın sağlıcakla.” Yüksel, “Türk adaletine güveniyor musunuz” şeklindeki bir soruya ise “Türk’ün her şeyine güveniyorum” diye cevap verdi. 

Bu haber toplam 543 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
adanalı / 25 Ocak 2016 Pazartesi 15:47
her şeyi türklük le bağlama, Türklük nere senin yaşantın nere hele birde milliyetçilik ve ülkücülükten hiç söz etme. Türk örf ve adetlerini bilsen belediyede yaptıklarını yapmazdın.
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber