Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Emniyet müdürü muhtarlarla bir araya geldi
26 Ekim 2017 / 08:54
Emniyet müdürü muhtarlarla bir araya geldi
Yıldız, vatandaşların daha özgür bir Adana'da yaşaması için toplantılar düzenlediklerini söyledi.

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Adana Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda Seyhan ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi. Yıldız, toplantı öncesi yaptığı konuşmada, merkezi idarenin ve yerel yönetimin vatandaşların arasındaki en önemli irtibat noktasının muhtarlar olduğunu ifade etti. 

Yıldız, eşit vatandaş ilkesiyle güvenlik hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek şöyle devam etti:
"Güvenlik, özgürlük alanlarının gelişmesi için en önemli vazife alanımız. Vatandaşlarımıza daha özgür bir Adana şehrinde yaşamaları için el birliğiyle çalışıyoruz. Bu alanları ortaya koymak için kamu idarecileri, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bu konuda toplantılar düzenliyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bunun meyvelerini hep birlikte alacağız."

Yıldız'ın konuşmasından sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.
 
Yıldız: "Adana'yı hep birlikte daha mutlu bir kent yapacağız"
Adana Emniyet Müdürü Selamı Yıldız, akşam mahallelere giderek vatandaşların sorunlarını dinliyor. 

Göreve başladıktan sonra mesai bitiminden sonra geleneksel hale getirdiği mahallelerde vatandaş sohbetlerine devam eden Yıldız, Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Emniyet Müdürü Yıldız, beraberindeki şube müdürleri ve emniyet müdür yardımcılarıyla mahallede bulunan esnafı ziyaret ederek, berber salonunda bulunan gençlerle sohbet etti.

Selami Yıldız, çocuklar ve gençler yanlış işlere bulaşmasın diye ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Her yerde olacağız, kimse bu gençleri zehirleyemez, gençlerin gözleri pırıl pırıl, polis burada olursa kimse uyuşturucu satamaz, silahla tehdit edemez, mafyacılık yapamaz” dedi.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Yıldız, terör ve uyuşturucuyu bitirmeye kararlı olduklarına vurgu yaparak Adana'yı hep birlikte daha mutlu bir kent yapacaklarını söyledi.
Bu haber toplam 543 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber