Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çukurova'da 'pazar yeri' referandumu
11 Mayıs 2015 / 19:12
Çukurova'da 'pazar yeri' referandumu
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 100. Yıl’daki mevcut pazar yerinin değişmesi veya yerinde kalması konusunda referandum

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 100. Yıl’daki mevcut pazar yerinin değişmesi veya yerinde kalması konusunda referandum kararı aldıklarını hatırlatarak, “Herkes sandığı gitsin, oyunu kullansın, ‘duymadım’ demesin. Biz halkın sesine kulak vereceğiz; halk ne derse o olur." 


Bir yılı aşkın bir süredir her hafta düzenli olarak Halk Günü yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye’nin 7 Haziran’da kader seçimi yapacağına dikkat çekerken, “Her parti ve her milletvekili adayı kendisini, programını, vaatlerini anlatıyor” dedi ve sözü 16 Mayıs Cumartesi günü 100. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirilecek “Pazar yeri referandumuna” getirdi.

Çetin, “Esnafa ve halka sorduk ama işin içinden çıkamayınca ‘pazar yerinin neresi olacağına halk karar versin’ dedik, hafta sonu bir referandum yapacağız ve biz halkın sesine kulak vereceğiz, halk ne derse o olur” diye konuştu.

Pazarcı esnafı ile halktan bazı kişilerin “Pazar yeri neresi olsun?” konusunda anlaşmazlığa düşmesi üzerine referandum kararı aldıklarını hatırlatan Çetin, “Duyanlar duymayanlara haber versin; kimse ‘Ben duymadım, haberim yoktu’ demesin. Herkes sandığa gitsin ve oyunu kullansın. Bu referandum Türkiye belediyecilik tarihinde Çukurova Belediyesi’nin ilklerinden biri olarak tarihteki yerini alacak. Sadece bu konuda değil, çekişme olan önemli başka konularda da halka sormaya devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz hafta belediyeye sadece 1 gün geldiğine dikkat çeken Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Artık hep şantiyelerdeyim, sokaklarda, halkın ve esnafın arasındayım. Bundan sonra hep böyle olacak; daha çok projelerin peşinde koşturacağız, haftada sadece bir gün halkla Halk Günü’nde Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde buluşacağım” dedi. 

Çetin “Başkan Çukurova’yı Dinliyor” adını verdiği bir proje başlattığını açıklarken “Çok önem verdiğim bu proje ile ekiplerimiz ev ev Çukurova’yı dolaşıyor. Sıkıntılar, talepler anında saptanıp bana iletiliyor. Bu projeyle de halkımızla iç içeyiz” diye konuştu.
Bu haber toplam 270 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber