Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Çetin’den ‘Altın’ değerinde destek
15 Temmuz 2015 / 13:43
Çetin’den ‘Altın’ değerinde destek
Kültür Merkezi projesine Belediye Başkanı Soner Çetin’den tam destek geldi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanlığı ile Semerkant Vakfı’nın ortaklaşa hazırladığı ve Çukurova ilçesine yapılması planlanan Kültür Merkezi projesine Belediye Başkanı Soner Çetin’den tam destek geldi.

Başkan Soner Çetin, Şirin park otelde onuruna verilen iftar yemeğinde  TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Semerkant Vakfı Başkanı Ümit Özlü ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yemek sonunda iş adamları Başkan Çetin’e  Kültür merkezi projesini tanıtarak anlattı.

TÜMSİAD  Başkanı Yakup Kutluca projenin özellikle Adana’ya ve Çukurova halkına büyük yarar ve fayda getireceğine inandıklarını ifade etti. Semerkant Vakfı Başkanı Ümit Özlü ise böyle bir projenin Adana’nın Çukurova ilçesinin ihtiyacı olduğunu bunun bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini kaydetti.

Başkan Çetin’de kendilerini davet eden iş adamlarına teşekkür ederken aynı projede yer almanın kendileri için çok önemli ve anlamlı olduğunu söyledi.

Kültür merkezinin yapılacağı yer için beraberinde gelen Başkan Yardımcıları ile daire müdürlerine talimat veren Başkan Çetin, “Seçimden önce siz değerli iş adamlarımıza bir sözümüz vardı. Bu sözümüzün yerine getirilmesi için bu projeyi sonuna kadar götüreceğiz”  dedi.

Bu haber toplam 392 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber