Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Canlı Bomba Olduğu Düşünülen Kişi Linç Edildi
01 Temmuz 2016 / 15:58
Canlı Bomba Olduğu Düşünülen Kişi Linç Edildi
Adana'da Sabancı Merkez Camii'nde hocayı rehin alıp üzerinde bomba olduğunu söyleyen saldırgan polisler tarafından götürülürken linç edildi. Olay anı kameraya da yansıdı.

Yaşanan izdiham sırasında yaralananlar oldu, güven timlerişahsı etkisiz hale getirdi. Camiyi karıştıran ve ismi Mahmut K. olduğu öğrenilen saldırgan dışarıda da vatandaşlar tarafından linç edildi. O ilginç anlar kameraya da yansıdı.

HOCAYI REHİN ALDI

Ramazan ayının son Cuma Namazı için Sabancı Merkez Camii'ne giden Adanalılar korku dolu anlar yaşadı. Din görevlisinin hutbe okuduğu sırada siyah giyimli sakallı bir kişi, yanında oturanlara üzerinde bomba olduğunu ve kendini patlatacağını söyleyerek ayağa kalktı. Belinde sarı bir kablo sarılı olan şahıs, Cuma hutbesi okuyan din görevlisini rehin aldıktan sonra mikrofonu eline alıp göğsünü açarak üzerinde bomba olduğunu ve patlatacağını söyleyip dua okudu.

GÜVEN TİMLERİ ÜSTÜNE ATLAYIP YAKALADI

Bu sırada güven timleri şahsın üzerine atlayarak etkisiz hale getirirken, yaşanan izdihamda çok sayıda kişi yaralandı. Yaralananlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İsminin Mahmut K. olduğu öğrenilen şahıs ise gözaltına alınarak Emniyet'e götürüldü.

"CANLI BOMBA ŞU ANDA LİNÇ EDİLİYOR"

Yakalanan saldırga Emniyet'e götürülmek için dışarı çıkarıldığında da vatandaşlar tarafından linç edildi. O anları kameraya alan vatandaşlardan biri de "Canlı bomba yakalandı. Şu anda linç ediliyor." dedi.

Bu haber toplam 594 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber