Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bayram Akgül: “Sözlü kamuoyunu yanıltıyor”
21 Mayıs 2015 / 09:46
Bayram Akgül: “Sözlü kamuoyunu yanıltıyor”
Adanaspor A.Ş Başkanı Bayram Akgül, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü”nün açıklamalarına karşın gündeme bomba gibi düşecek bir yazılı açıklama yaptı.
“Zaman zaman söyleyen kişiler değişmekte ancak söylenenler aynı kalmaktadır” diyen Bayram Akgül:

“Sözlü kamuoyunu yanıltıyor”

Adanaspor A.Ş Başkanı Bayram Akgül, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü”nün açıklamalarına karşın gündeme bomba gibi düşecek bir yazılı açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:” 20 Mayıs tarihli bir gazetede, Adana Büyükşehir Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün Adana Büyükşehir İmar A.Ş.’nin Adanaspor talip olduğunu anlattığı ve “ Bu konuda resmi yazımızı kulübe de günler öncesinden ilettik. Ancak kendilerinden resmi yazımıza şu ana kadar bir yanıt alamadık…” ifadesini kullandığı yer almıştır. Benzer şekilde, bir süre önce Sayın Şeyhmuz UÇAR tarafımıza yazılı bir talep gönderdiklerini katıldıkları bir televizyon programında ifade etmiş idi. Bugün itibarı ile Kulübümüze ulaşmış yazılı veya sözlü bir talep bulunmamaktadır. Yukarıda yer verilen Sayın Sözlü ve Sayın Uçar’a ait beyanlar gerçeğe uygun değildir. Aksine, Adanaspor’un faydasına olabilecek bir devir konusunda son derece istekli olduğumuz, görüşmeye hazır olduğumuz isimleri kendilerince bilinen iki ortak dost vasıtası ile Sayın Sözlü’ye defalarca iletilmiş olmasına rağmen kendilerinden olumlu bir yanıt bugüne kadar alınamamıştır. Adana kamuoyunu yanıltarak, beni ve Kulübü zor duruma sokmak çabasından başka bir hedefi olmayan söylemler uzun zamandır gündemdedir. Zaman zaman söyleyen kişiler değişmekte ancak söylenenler aynı kalmaktadır.  Defalarca ifade ettiğimiz gibi bir defa daha ifade etmek istiyoruz ki, Adanaspor’un faydasına olan her öneriye açığız, Adanaspor’un faydası için her fedakarlığı yapmaya hazırız. Bizimle konuşması gerekirken medyayla görüşmeyi tercih edenler bizimle görüşmeyi isterlerse biz buradayız.

Bu haber toplam 239 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber