Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Başkan Sözlü’den kültür-sanat ve spor hamlesi
22 Mart 2014 / 08:47
Başkan Sözlü’den kültür-sanat ve spor hamlesi
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, kültür-sanat ve spor adamlarıyla ATOSEV’de yapacağı kahvaltıda Adana’ya yön verecek soyut ve somut projelerinde onların da fikrini alacak.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova’nın yetiştirmiş olduğu kültür-sanat ve spor adamlarıyla bir araya geliyor.

BİRLİKTE KAHVALTI YAPACAK

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Sosyal Tesisleri’nde (ATOSEV) kültür-sanat ve spor dünyasına ilişkin projelerini, düşüncelerini paylaşmak için bu alanda faaliyet gösteren sivil toplum örgütleriyle yine bu alanda iştigal eden kültür-sanat ve spor adamlarıyla kahvaltı yapacak. Program 22 Mart Cumartesi günü saat 10..00’da başlayacak.

ONLARIN DA FİKRİNİ ALMAK İSTİYORUZ

Başkan Sözlü, Çukurova’nın yetiştirmiş olduğu sanatçı, müzisyen, ressam, yazar, tiyatrocu ve spor adamlarıyla bir araya geleceklerini belirterek, “Hemşerimiz merhum Orhan Kemal’in deyimi ile Çukurova bereketli topraklarla dolu. Bu memleket için kafa yoran, bu memleket için bir şeyler yapmak isteyip de yapamayan, şairi, ozanı, sanatçısı, tiyatrocusu, ressamı hülasa kültür ve sanat ile iç içe olan herkesi bekliyoruz. Bizim projelerimize onların da katkı koymasını istiyoruz. Spor yazarları, spor adamlarıyla da Adana’mızda sporun gelişmesi için bizim ortaya koyacağımız çalışmalara ilave olarak neler yapılabiliriz; bunları konuşmak istiyoruz. Bunları konuşmak ve varsa düşüncelerini almak istiyoruz” şeklinde konuştu.  

Bu haber toplam 204 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber