Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanalı Gençler Ali Kınık ile Coştu
05 Haziran 2014 / 23:04
Adanalı Gençler Ali Kınık ile Coştu
Yüreğir Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen Ali Kınık konserinde gençler coştu.
Merkez Park Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen konser öncesi konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, gençlere önemli mesajlar verdi.

Osmanlı Devleti’nin kurulduğu Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’nun aralarında olduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan Hüseyin Sözlü, “Bu ruhu bu heyecanı diri tutan sizlerle bir araya getirdiği için Allah’a şükrediyorum. Sizlerin heyecanı, sizlerin varlığı milletimizin yarınları için kaygı duyanlara güç veriyor, kudret veriyor. Ama milletimiz için kötü emeller besleyenlere de korku veriyor” dedi.

Seçimlerin üzerinden iki ay geçtiğini belirten Hüseyin Sözlü, Adanalıların 30 Mart’ta sadece belediye başkanı seçmediğini kaydetti. Sözlü, "Adanalılar 30 Martı aynı zamanda Kürdistan’ın sınırlarının çizileceği gün olarak ilan edenlere karşı, 30 Martı özerklik projelerini tamamlayıp, 2015’te Türkiye Cumhuriyeti devletiyle, hükümetle federasyon görüşmelerine hazırlık olarak gören zihniyete ve işbirlikçilerine karşı duvar gibi durmuş, karşılarına Türk Milletinin emniyet sübabı olarak Milliyetçi Hareketin Lideri Sayın Bahçeli’yi dikmiştir. Adana sadece belediye başkanı seçmemiştir. Bu milletin taşıdığı endişelere karış sağlam bir yapıyla, sağlam bir duruşla bölücü hainlerin, işbirlikçilerin, taşeronların önüne kale duvarı gibi Milliyetçi Hareketi, ülkücü hareketi dikmiştir. İnşallah sizlerin seçtiği belediye başkanı olan bir ülkücü kardeşiniz olarak söz verdiğim gibi sizleri mahcup etmeyeceğim.”

Başkan Hüseyin Sözlü, kendisinin seçildiği gün Adana’da rantın ve yolsuzluğun önünün kesildiğini vurguladığı konuşmasına şöyle devam etti:
“Geldiğimiz günden itibaren Adana’da birliği ve beraberliği tesis etme noktasındaki çalışmalarımızın yansımalarını alıyoruz. İnşallah bizim dönemimizde Adana tek ses olacak. Sizlerin desteğine layık olacak hizmetleri sizlere ulaştıracağız. Adana’da her türlü hain ve işbirlikçinin önü kesilecektir. Adana’nın kurtarılmış bölgeleri olmayacaktır. Ağrı’da biri seçilir seçilmez Türk Kurtuluş Savaşı’nın kahraman komutanı Kazım Karabekir Paşa’nın adını kaldırmak istemiştir. Gücü yetiyorsa denesin. Milletimizin devletimiz birliği, vatan coğrafyasının bütünlüğünü korumak ve yüceltmek her ülkücü gibi benim için de namus borcudur.”

Hüseyin Sözlü konuşmasının ardından sanatçı Ali Kınık’a çiçek verdi. Gecede Ali Kınık şarkılarıyla gençleri coştururken, şiirler okundu ve sportif gösteriler yapıldı.
Bu haber toplam 527 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber