Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da girişimcilik eğitimi
22 Nisan 2015 / 20:06
Adana'da girişimcilik eğitimi
ÇKA'nın açıklamasına göre, kreatif gerektiren sektörlerden birinde iş kurmayı planlayan herkese açık olacak.

Kreatif girişimcileri desteklemek amacıyla British Council, Çukurova Kalkınma Ajansı, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Adana Sanayi Odası ve Adana Ticaret Odası işbirliğinde Adana’da 5 günlük eğitim düzenleniyor. Katılımın ücretsiz olduğu eğitime başvurular 6 Mayıs’a kadar devam edecek.


Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan yapılan açıklamaya göre, eğitim; kreatif gerektiren sektörlerden birinde (reklamcılık, mimari, sanat ve antika, zanaat, tasarım, moda, film, oyun, müzik, performans sanatları, yayıncılık, yazılım, televizyon ve radyo vb.) iş kurmayı planlayan veya bu sektörlerden birinde iş kurmuş ve 18 aydan kısa süredir ticari faaliyet yürüten herkese açık olacak.

28 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında Nesta tarafından kreatif girişimciler için tasarlanan bu eğitim programı katılımcılara fikirlerini keşfetme ve uygulanabilirliklerini görme imkanı sunarken, kreatif bir işletme kurmak ve yönetmek için gereken bireysel becerileri de geliştirme imkanı sağlayacak.

Ayrıca Türkiye genelinde düzenlenen eğitim çalışmalarının sonucunda her şehirden en çok umut vadeden girişimci adayları Mart 2016’da British Council’ın düzenleyeceği konferansta fikirlerini sunma fırsatı bulacaklar. Belirlenen girişimciler eğitim sonu ve konferans arasındaki zaman diliminde profesyonel rehberlik eşliğinde fikirlerini kapsamlı bir proje planına dönüştürme imkanı bulacaklar. Konferansta gerçekleşecek sunumlarda jürinin belirleyeceği dört girişimci Birleşik Krallık’ta iş geliştirme seyahati kazanacak.

Eğitime katılımın 24 kişiyle sınırlı olduğu, detaylı bilgiye ve katılım formuna Çukurova Kalkınma Ajansı'nın internet adresi 'cka.org.tr’den ulaşılabileceği belirtildi.
Bu haber toplam 354 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber