Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da FETÖ operasyonları
06 Ağustos 2016 / 18:38
Adana'da FETÖ operasyonları
Adana'da FETÖ soruşturması kapsamında aralarında eski MÜSİAD Şube Başkanı Aygün'ün de bulunduğu 3 avukat gözaltına alındı.
28 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında milli eğitim müdürlüğü personeline yönelik operasyonda gözaltına alınan 28 kişi adliyeye sevk edildi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması'na (PDY) yönelik milli eğitime de operasyon yaptı. 

Yapılan operasyonda eski Yüreğir ilçe milli eğitim müdürünün de aralarında bulunduğu, şube müdürleri, müfettişler, öğretmen ve milli eğitim personeli 28 kişi gözaltına alındı. 

Emniyette sorguları tamamlanan zanlılar bugün 3 çevik kuvvet otobüsü ile önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıpa getirildi. Zanlılar sağlık kontrolünün ardından adliyeye götürüldü. Bu sırada zanlı yakınlarının da adli tıp yanında beklediği görüldü.
 
AVUKATLARADA FETÖ BASKINI
Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aralarında eski MÜSİAD Adana Şube Başkanı Mehmet Aygün'ün de bulunduğu 3 avukat gözaltına alındı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında avukatlara operasyon yaptı.

19 avukatın evinde arama ve el koyma kararı, 5 avukata ise gözaltı kararı çıkması üzerine şafak vakti operasyon başlatıldı. Yapılan operasyonda, eski Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Avukat Mehmet Aygün'ün de aralarında bulunduğu 3 avukat gözaltına alındı. 2 avukatın ise firar ettiği anlaşıldı. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda yine 1 dolarlık banknotlar çıktı.
Mehmet Aygün'ün evinde yapılan aramada da "C" serisi 1 dolarlık banknot çıktı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
 
Bu haber 4516 kez okunmuştur.
Arkadaşıma Gönder
Yorum Ekle

 

Bu haber toplam 2,166 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber