Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 1 Mayıs'ta bu yollara dikkat!
30 Nisan 2019 / 18:37
1 Mayıs'ta bu yollara dikkat!
Adana'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde düzenlenecek olan açık hava toplantısı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
 
30.04.2019

Adana'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde düzenlenecek olan açık hava toplantısı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Adana Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları kapsamında Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ASKİ Şantiyesi önünden başlayarak, Uğur Mumcu Meydanı'nda son bulacak olan “İş Güvencesi, Emek, Barış, Özgürlük ve Demokrasi İçin Haydi 1 Mayıs’a” başlıklı yürüyüş ve açık hava toplantısı düzenleneceği, yürüyüş ve açık hava toplantısı nedeniyle Adana merkezde bulunan bazı bulvar, kavşak ve caddelerin 1 Mayıs 2019 Çarşamba günü 12.00-18.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağı belirtildi.
 
Yürüyüş sırasında trafik akımına kapatılacak bulvar, kavşak ve caddeler şöyle: 
"Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ASKİ Kavşağı ile Zillidede Kavşağı arasındaki geliş ve gidişteki her iki yöndeki yol güzergahı ve yan yollar dahil. 

Kasım Gülek Köprüsü üzeri ve Kasım Gülek Kavşağı ile Uğur Mumcu Meydanı arasında bulunan, Cevat Yurdakul Caddesi, Sular Kavşağı ve Atatürk Caddesinin her iki yöndeki yol güzergahı. 

Gazipaşa Bulvarı Murat Taksi Kavşağı ile Kasım Gülek Köprüsü arasında bulunan Gazipaşa Bulvarının her iki yöndeki yol güzergahı. 

Atatürk Caddesi Kuyumcular Kavşağı ile Mustafa Sarı alt geçidini takiben Mustafa Kemal Paşa Bulvarına kadar olan her iki yöndeki yol güzergahı." 

Açık hava toplantısı etkinlikleri kapsamında trafik akımına kapatılacak bulvar, kavşak ve caddeler: 
"Valilik Kavşağı ile Uğur Mumcu Meydanı arasında bulunan her iki yöndeki yol güzergahı. 

Ziyapaşa Bulvarı Yüzme Havuzu Kavşağı ile Uğur Mumcu Meydanı arasında bulunan her iki yöndeki yol güzergahı. 

Uğur Mumcu Meydanı ve çevresi."
 
Bu haber toplam 1,340 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber