Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da halk ekmek fiyatları güncellendi
15 Ekim 2022 / 21:33
Adana'da halk ekmek fiyatları güncellendi
Meclis üyelerinin aldığı karara göre, 1 lira 75 kuruş olan 200 gram halk ekmeğin gramajı 230 grama çıkarıldı, fiyatı 3 TL olarak belirlendi.

Nuri PİR/ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla, 1 lira 75 kuruş olan 200 gram halk ekmeğin gramajı 230 grama çıkarıldı, fiyatı 3 TL olarak belirlendi.


Adana Büyükşehir Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem dışı konuşan Başkan Karalar, kentle ilgili sorunlara değindi. Seyhan Baraj Gölü'ne hafriyat dökülmesine karşı mücadele ettiklerini dile getiren Karalar, "Biz hafriyat döküldüğü an müdahale ediyoruz ama vatandaş 'Elimde izin belgesi var, bana karışamazsın' diyor. Devlet Su İşleri ile görüştüm. 'Orası adamın yeri, biz ona karışamayız' dedi. Oradan çıktım vali beye gittim. 'Barajın kenarına hafriyat döktürmemeliyiz, yazık, günah, burası bizim zenginliğimiz, boğazımız' dedim. Adnan Menderes işgal ediliyor ve biz bir şey yapamıyoruz. Gerçekten çok üzücü. Herkes kafasına göre bir şey yapıyor, yazık' dedi.
Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Halk Ekmek fabrikalarında üretilen ekmek fiyatının güncellenmesine ait komisyon raporu meclis tarafından oylandı. Meclis üyelerinin aldığı karara göre, 1 lira 75 kuruş olan 200 gram halk ekmeğin gramajı 230 grama çıkarıldı, fiyatı 3 TL olarak belirlendi. (DHA)

 

Kaynak: Hürriyet.com  ( DHA) Sondakika.com

Bu haber toplam 681 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Ekonomi  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber