Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yüreğir Belediyesi'nden Dünya Temizlik Günü'nde çöp toplama etkinliği
17 Eylül 2023 / 16:37
Yüreğir Belediyesi'nden Dünya Temizlik Günü'nde çöp toplama etkinliği
YÜREĞİR Belediyesi, her yıl Eylül ayında kutlanan 'Dünya Temizlik Günü' dolayısıyla Adana Şehir Hastanesi ve Türk Kızılay'ı Yüreğir Şubesi ile birlikte çöp toplama etkinliği düzenledi.

YÜREĞİR Belediyesi, her yıl Eylül ayında kutlanan 'Dünya Temizlik Günü' dolayısıyla Adana Şehir Hastanesi ve Türk Kızılay'ı Yüreğir Şubesi ile birlikte çöp toplama etkinliği düzenledi.

 

Bilinçsiz tüketiminin olumsuz getirisi olan çöp körlüğüne dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Kışla Mahallesi çamlık alanda buluşan ekipler, atık farkındalığı oluşturmak için pet şişe, izmarit, poşet gibi doğada uzun yıllar kalan ve çevreye ciddi zararları olan atıkları topladı. 81 ilde eş zamanlı düzenlenen etkinliğe Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ayhan Benlice, Adana Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Volkan Harput, Türk Kızılayı Yüreğir Şube Başkanı Asım Gül, belediye, hastane, kurum müdürleri ve çalışanları ile gönüllüler katıldı. Gönüllüler, 'Atıksız Bir Dünya' ilkesi ile çevreyi özenle temizledi.

 

Kaynak: DHA
Kaynak: Sondakika.com
Bu haber toplam 266 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber