Çok Okunanlar
Güncel
Adana Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle mesaj yayınladı.
Dr. A. Erhan Özeren, 'Adaletsiz ve eşitsiz vergi yükünü sırtımızdan alın'
ADANA'nın Kozan ilçesinde otomobil ile üzerinde 4 kişilik ailenin bulunduğu motosikletin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
Adana'nın Kozan ilçesindeki baraj göllerine 443 bin sazan yavrusu salındı.
?Eczacılara KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer) Eğitimi Verildi
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Kozan'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Yerinde Dönüşüm Projesi'nden faydalanan site sakinlerinin binalarının yıkımına başlandı.
Kozan Kent Konseyi olağan genel kurulunda, Mehmet Can Karaoğlan başkanlığa seçildi.
Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcakların ciddi manada olumsuz etki yaptığını söyleyerek ?Aşırı sıcaklar ürün hasatlarını öne çekiyor, verim kayıpları yaşanıyor? dedi.
Adana Tabip Odası ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Başkan ve üyeleri ?Vergide Adalet? için bu kez Akıncılar Aile Sağlığı Merkezi önümde bir araya gelerek seslenişte bulundu. ?İsrafın kaynağı sağlık emekçileri değildir. Vergide adalet istiy
Adana'nın Kozan ilçesinde vatandaşlara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından kurban kesim eğitim verildi.
Bilimsel Eczacılığın 185?inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Parkında bir araya gelen Adana Eczacı Odası Yöneticileri, eczacılar, ÇÜ Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Umay Güven Bölgen ve Farmasötik Botanik Anabilim Dalı Öğretim Üye
Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimi, Ceyhan?da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Güncel Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber