Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hekimlerden Karalar ve Kozay'a 'Hayırlı olsun' ziyareti
07 Haziran 2024 / 17:51
Hekimlerden Karalar ve Kozay'a 'Hayırlı olsun' ziyareti
İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Özden Polatöz ve YK Üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay?a ? Hayırlı olsun? ziyaretinde bulundu.

 

BİRLİKTE HAREKET ÇÖZÜM ÜRETİR

 

Yerel seçimler sonrası göreve başlayan Zeydan Karalar ve Emrah Kozay?a görevlerinde başarı dileyen Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Özden Polatöz, amaçlarının halk sağlığı adına üretilecek her projede; birlikte hareket ederek çözüme kavuşturabileceklerini söyledi.

 

KORUYUCU HEKİMLİK ÖNCELENMELİ

Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Hakan Şen, Uzm. Dr. Ferat Erol, Uzm. Dr. Sedat Yeniocak, Uzm. Dr. Gökhan Alıcı, Dr. Erhan Özeren ile TTB Delegasyon Üyeleri Uzm. Dr. Selahattin Menteş, Dr. Halit Atik ve Dr. Ahmet Suntur?unda katıldığı ziyarette kendilerininde göreve yeni seçildiklerini belirten Başkan Uzm. Dr. Özden Polatöz, ?Halkımızın ucuz ve ulaşılabilir bir sağlık hizmeti alması amacını taşımaktayız. Belediyelerin temizlik hizmetlerinden insan sağlığına, hayvan bakımına ve korunmasına, bitki ve gıda sağlığına kadar bir çok alanda sağlık hizmeti sunması yasalarla belirtilmiştir. Bu bağlamda Adana Tabip Odası olarak belediyelerimizle ortak hareket ederek; bizlere düşen görevi seve seve yapacağımızı deklare etmek için makamınızdayız. Koruyucu hekimliğin öncelenmesini isteyen bir yapıdayız. Hepimizin sevdası insan, hepimizin sevdası bu ülkedir. Biz hekimler ülkemizi asla terketmeyeceğiz. Adanamız için, ülkemiz için gereği neyse yerine getirmeye hazırız. Hiçbir yere gitmiyoruz.? diye konuştu.

 
Bu haber toplam 258 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber