Çok Okunanlar
Spor
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un yeni teknik direktörü Sol Bamba oldu.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, UEFA tarafından EURO 2024'teki Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a verilen 2 maçlık cezaya tepki gösterdi.
Adana Demirspor, eski yıldızı Mario Balotelli´nin transferinde mutlu sona ulaştı. Adana ekibi, İtalyan oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
SÜPER Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da ikinci başkan Metin Korkmaz, görevinden ayrıldı.
SÜPER Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da başkanlığı Metin Korkmaz'a bırakan Murat Sancak, kulüp başkanlığına geri dönerkenlistesini de duyurdu.
Adana?da Galatasaray?ın şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar ile bir grup Adana Demirspor ve Adanaspor taraftarı arasında arbede yaşandı.
Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Yukatel Adana Demirspor'un kulüp başkanı Murat Sancak, maçta tek eksikliklerinin gol olduğunu belirtti.
Y. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe maçının ardından hakemi olumlu değerlendirirken, zemin sorunlarına dikkat çekerek Adana'ya yeni bir stadyum yapılması gerektiğini belirtti.
Fenerbahçe, Yukatel Adana Demirspor deplasmanından 0-0'lık beraberlikle dönerek bu sezon oynadığı ilk 6 dış saha maçında kalesini gole kapatarak rekor kırdı. Sarı-lacivertli takım, dış sahada çıktığı 6 maçta 11 gol atarken kalesinde gol görmedi.
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Adana Demirspor, TÜMOSAN Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. Niang'ın 2 golü ve Balotelli'nin bir golüyle Adana Demirspor galibiyete ulaştı
Adana Demirspor, eski yıldızı Mario Balotelli'nin transferinde başarılı oldu. İtalyan oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Balotelli, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 19 gol ve 7 asistlik performans sergilemişti.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yukatel Adana Demirspor, Florent Shehu'yu kadrosuna kattı.
Spor Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber