Çok Okunanlar
Adana Özel
Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, karpuz tezgahında ele geçirilen ruhsatsız silahlarla ilgili 2 zanlı gözaltına alındı.
Adana'nın Feke ilçesi kırsalındaki camide görev yapan 29 yaşındaki imam Emrullah Ardo, yaptığı etkinlikler ve temizlik çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin gönüllerine dokunuyor.
ADANA'da sabah erken saatlerde sağanak etkili oldu, bazı cadde ve sokaklar su ile doldu.
Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz ve Yönetimi; Adana Tabip Odası Başkanlığına seçilen Uzm. Dr. Özden Polatöz'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
'Bütün ümidim gençliktedir' diyen Ulu Önder Atatürk'ün izinde, Türkiye'yi yeni bir sosyal girişim modeli ile tanıştırmak için harekete geçen Sabancı Topluluğu, Sabancı Gençlik Seferberliği ile Türk gençliğine umut oldu.
ADANA'da parkta uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan İ.K. (17) 8 yıl 4 ay hapis ile 16 bin 660 lira adli para cezasına mahkum edildi.
ADANA'da polis merkezine pompalı tüfekle saldırı girişiminde bulunan Ramazan Dursun (20), ilk duruşmada, ifadesini yalanladı.
MORİTANYA Cumhurbaşkanı Mohamed Ould Cheikh El Ghazouani'nin Adana'da kuzeninin oğlu Ümit Kaymak (37),
Saimbeyli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
ADANA'da polis merkezine pompalı tüfekle saldırı girişiminde bulunan, kaçarken vurularak yakalanıp tutuklanan R.
Seyhan Belediyesi memurları, toplu sözleşme görüşmeleriyle ilgili eylemlerine devam ediyor.
Adana'da hakim A.E. (36) hakkında, yanında staj yapan Adalet Bölümü öğrencisi liseli B.I.'ya (18) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Adana Özel Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber