Çok Okunanlar
Kadın - Aile
ADANA'da kendisine para vermediği için dini nikahla birlikte yaşadığı İlknur I.A.'yı (44) darbeden Hüseyin O.M. (30) hakkında 11 yıl 5 ay, onu koltuk korumalığı ile göğsünden yaralayan İlknur I.A. hakkında ise 3,5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.
ADANA'da tartıştığı eşi Halime Kaya (44) ile annesi Fahriye Kaya'yı (54) tabancayla vurarak öldüren Nurettin Kaya (40), 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, "Bu konuda konuşmak istemiyorum" diyerek susma hakk
ADANA'da, eşi Deniz (43) ve oğlu Alperen Suna'yı (16) bıçaklayarak öldüren tutuklu sanık Cem Suna (47) hakkında mütalaasını açıklayan savcı, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
ADANA'da, 2 aylık bebekleri Mehtap'ın ölü bulunması üzerine tutuklanan Ayşegül Talay (31) ve eşi Suat Talay (43), 25'er yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istemiyle yargılanıyor.
HATAY'da G.S. (17) adlı kız çocuğu, sosyal medya üzerinden yayımladığı videoyla çalıştığı kuaförün sahibi M.A.?nın cinsel istismarına uğradığını öne sürdü.
Adana Kadın Platformu, 2023 yılının Ocak-Ekim ayları arasında kentte 16 kadının erkekler tarafından öldürüldüğünü açıkladı.
Muhammet G., Fadime K.'yi eve kilitledikten sonra kaçarken, Fadime K. yangında ağır yaralandı. Olayın ardından yakalanan Muhammet G. de hastanede tedavi altına alındı.
Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan olayda, tartıştığı karısını tabancayla vurarak öldüren emekli astsubay Yaşar E. tutuklandı
Adana'da cinnet getiren bir adam, eşi ve oğlunu bıçaklayarak öldürdü ve ardından intihar girişiminde bulundu
Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan 91 yaşındaki Ayşe Küçüközen'e oğlu İsmail Küçüközen bebek gibi bakıyor. Anneler Günü'nde mahalle sakinleri tarafından ziyaret edilen Küçüközen, 7 çocuk annesi ve 10 torun sahibi.
Adana'nın Karaisalı ilçesi kırsalında yaşayan Hatice ve Mehmet Aldemir çifti, 15 yıldır birlikte ağaç keserek ekmeklerini ormandan çıkarıyor.
Hatay'ın Samandağ ilçesinde depremde evi ağır hasar görünce eski eşinin yanına sığınan ve kaynar su ile haşlanan kadının Adana Şehir Hastanesindeki tedavisi sürerken zanlının ifadesinde . Ben onu yakmak istemedim deprem olunca sarsıntıdan su döküldü dedi.
Kadın - Aile Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber