Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Adana'da
05 Kasım 2023 / 00:53
TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Adana'da
TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ve komisyon üyeleri, Adana'da düzenlenen Sanayicilerle İstişare Toplantısı'na katıldı.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile komisyon üyeleri Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen Sanayicilerle İstişare Toplantısı'na katıldı. Burada konuşan Varank, Adana'nın potansiyeli yüksek bir şehir olduğunu belirterek, Sadece sanayide değil, tarımıyla da potansiyeli var. Enerjide ana kavşak noktalarından bir tanesi olması hasebiyle Adana önemli bir şehrimiz. Biz de buraya gelmişken komisyonumuzu ilgilendiren alanlarda bu görüşmeleri gerçekleştireceğiz dedi.

 

LÜKS MOTOSİKLET VE FORKLİFT SÜRDÜ

 

Toplantının ardından Komisyon Başkanı Varank ile beraberindekiler, fabrikalarda incelemelerde bulundu. Varank, iş insanı Umman Deniz'in özel yapım 'Trike' türünde, 3 tekerlekli, 8 silindir ve 5 bin 700 litre motor hacimli motosikletine binip sanayi bölgesinde tur attı. Varank başka bir ziyaretinde ise forklift sürdü. (DHA)

 

Kaynak: DHA
Kaynak: Sondakika.com
Bu haber toplam 260 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber