KURTLAR VADİSİ PUSU
Bundan 18 yıl önce ilk defa seyirciyle buluşan "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin her bölüm başlangıcında "Türkiye'nin bu karanlık ve puslu vadisinde yaşananlar ve bu dizide anlattığımız kişiler ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür" yazısı ekranda görünür.
Bu diziyi şu anki Z kuşağı diye adlandırılan yeni nesil bilmezler.
Bu diziyi yayımlandığı tarihte izleyen gençlerimiz de eminim ki sadece dizinin kahramanlarını, aksiyon ve racon sahnelerini unutmamışlardır.
Bizlerde diziyi ilgiyle izlemiştik. Bu diziyi ben tekrar izlemeye başladım. Yıllar önce ülkemiz, bölgemiz ve dünya coğrafyasında o gün ve bu günlere dair hangi öngörüler yapılmış. Siyaset, politika ve derin devlet hakkında ne anlatılmaya çalışılmış ve bu öngörüler ne kadar gerçeği yakalamış ve isabetli mesajlar verilmiş anlamaya çalışıyorum.
Dizinin başlangıcında ısrarla ekrana yansıtılan ve hayal ürünü diye ifade edilen kişi ve kurumlar üzerinden neler anlatılmak istenmiş ve 2025 yılına gelindiğinde ülkemiz, bölgemiz ve dünyada nelerin yaşanacağı konusunda tam olarak hangi isabetli öngörüler olmuş hepsini göreceksiniz.
Merak eden ve vakti olanlara, tek başına ve öncelikle konuşulan konulara dikkat ederek, izlemesini tavsiye ederim.