Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Zeytin Dalı Harekatı'na Destek
21 Mart 2018 / 21:53
Zeytin Dalı Harekatı'na Destek
Adana\'da, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye\'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı\'na destek amacıyla, araçlara Türk bayrağı asılarak konvoy oluşturuldu.

Merkez Çukurova İlçesi Şambayat Mahallesi sakinleri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğin yanında olduklarını hissettirmek ve moral vermek amacıyla Şambayat Mahallesi'nde bir araya geldi.

Türk bayrakları asılı araçlarla konvoy oluşturan gruptakiler, Hatay Cilvegözüsınırındaki askerlerle buluşmak için yola çıktı.

Konvoy hareket etmeden önce grup adına bir basın açıklaması yapan Okan Arık, 20 Ocak 2018'de başlayan Zeytin Dalı Harekatı'na Türk Milleti olarak desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Şer güçlerin YPG/PKK/DAEŞ terör örgütleri ile Türk Milleti'ni yıpratmak ve yok etmek istediğini belirten Arık şöyle devam etti: 

"Bizler bu oyuna yabancı değiliz. Çünkü Çanakkale'de Anzakları, sömürgeci ülkelerden getirdikleri askerlerini, Kurtuluş Savaşı'nda Yunan çetelerini bizim vatanımızda bize karşı kullanan emperyalist şer güçler bugünde YPG/PKK/DEAŞ teröristlerini maşa olarak kullanıyorlar. Yedi düvel iyi bilsin ki Türk ordusu, milletiyle Çanakkale'de nasıl düşmanı yendiyse, İzmir'de düşmanı denize nasıl döktüyse bugünde Afrin'de küresel hegemonyanın kuklalarını yenilgiye uğratacaktır.

Türk Milleti, bugün 80 milyon tek yürek olarak seve seve şehadet şerbetini içmeye hazırdır. Bu konuda alınan her kararın arkasındayız. Yiğitlerimize Allah'tan zafer diliyoruz. Yüce Allah her daim Türk Ordusu'nu mansur ve muzaffer eylesin."

Konvoy basın açıklamasının ardından yapılan duanın sonrasında yola çıktı.

Bu haber toplam 801 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber