Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
30 Mayıs 2014 / 17:10
"Zanlının tutuklanması için kızımın Gizem gibi mi olması lazım"
'Gizem' örneği olduğunu belirterek, "Zanlının tutuklanması için kızımın Gizem gibi mi olması lazım" diyerek karara tepki gösterdi.

Adana'da 12 yaşındaki kızı kaçırmak isteyen zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. H.D'nin annesi Nazlı Doğan, 'Gizem' örneği olduğunu belirterek, "Zanlının tutuklanması için kızımın Gizem gibi mi olması lazım" diyerek karara tepki gösterdi.
İddiaya göre merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde 28 Mayıs 2014 günü 12 yaşındaki H.Doğan okula gitmek için Şakirpaca Caddesi'nde dolmuş beklemeye başladı. Bu arada çocuğun yanına otomobil ile yaklaşan Fuat Y. (23), "Baban gitti gel seni okula ben bırakayım" diye teklifte bulundu. Ancak kız çocuğu kabul etmeyince kızın kolundan tutup çekti, bunun üzerine kız çığlık attı. Kızın çığlığı üzerine çevredeki kahvehanedeki vatandaşlar olay yerine koşarak zanlıyı kovalamaya başladı. Bu arada diğer vatandaşlar da olayı polise haber verdi. Polis kısa sürede zanlıyı yakaladı. Zanlı sorgusunda kızı okula götürmek ve arkadaş olmak istediğini söyledi. Sorgusunun ardından zanlı sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

"KIZIMIN GİZEM GİBİ ÖLMESİ Mİ LAZIM"
Anne kızını kaçırmak isteyen şahsın tutuklanmamasına tepki göstererek, "Kızım sabah evden okula gitmek için çıktı. Servisi beklerken yanına bu şahıs gelmiş ve okula götürmek istemiş. Kızımda yok deyince kolundan tutup çekip götürmek istemiş. Ancak kızım bağırarak kurtulmuş. Buna rağmen polis tarafından yakalanan şahıs adliyede serbest bırakıldı. Yani kızımı kaçırıp tecavüz edip öldürdükten sonra mı zanlı tutuklanacak" dedi.
Anne Adana'da Gizem Akdeniz örneği olduğunu anımsatarak, "6 yaşındaki çocuk kaçırılıp öldürüldü. Benim kızım da Gizem gibi olduktan sonra mı zanlı tutuklanacak. Kızımın psikolojisi bozuldu. Sokağa çıkamıyor, okula gidemiyor. Zanlı da tutuklanmadığı için şimdi daha da korku sardı. Hepimiz iki gündür uyuyamıyoruz. Bu şahıs sadece kızım için değil diğer çocuklar içinde tehlikeli. Ben bu adamın tutuklanmasını istiyorum" diye konuştu.

"DEHŞET ANLARINI ANLATTI, KORKUYORUM DEDİ"
Kaçırılma girişimi anına anlatan 12 yaşındaki H. Doğan durakta beklerken bir kişinin otomobil ile yanına gelerek, "Baban gitti seni okula ben götüreceğim, babanın arkadaşıyım" dediğini belirtti. H.D, kendisini otomobile davet ettiğini belirterek, "Ben tanımadığım için otomobile binmedim. Otomobilin içinden bana doğru uzanıp kolumu tuttu. Ben hemen çığlık attım. Bu sırada vatandaşlar geldi. Çok korktum. Ancak beni kaçırmaya çalışan adam tutuklanmamış yine sokaklarda geziyor. Ben ne sokağa çıkabiliyorum, ne okula gidebiliyorum. Çok korkuyorum. O adamın tutuklanmasını istiyorum" dedi.
Bu arada aile avukatları aracılığıyla zanlının tutuksuz yargılanmasına itiraz ederek tutuklanması talebinde bulundu. 

Bu haber toplam 429 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber